تخار؛ مسابقات والیبال با اشتراک هشت تیم با قهرمانی تیم کوکچه به پایان رسید

org_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۲۲:۵۰
تخار؛ مسابقات والیبال با اشتراک هشت تیم با قهرمانی تیم کوکچه به پایان رسید

رقابت‌های والیبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار میان هشت تیم که از چندی با اینسو در ولسوالی دشت قلعه ادامه داشت، با قهرمانی تیم کوکچه خاتمه یافت‌.

دیدار نهایی این پیکارها با رویا رویی تیم های کوکچه و تیم آمو صورت گرفت، که در نتیجه تیم کوکچه با تفاوت ۲ـ۳ میدان تیم حریف را شکست داده و قهرمانی را از آن خود نمود، در حین حال تیم آمو به مقام نائب قهرمانی دست یافت.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد و توسعه ورزش والیبال میان ورزشکاران عنوان گردیده است، که در پایان برای تیم های برنده و ورزشکاران برتر تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۵:۱۱
Background image

ننگرهار؛ در ولسوالی بتی‌کوت، به ۱۳ ورزشکار کیوکوشین کاراته کمربند ارتقا اهدا شد

نمایندگی فدراسیون کاراته در هماهنگی با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت ننگرهار، برای ۱۳ تن از ورزشکاران کیوکوشین کاراته در ولسوالی بتی‌کوت این ولایت، کمربندهای ارتقا اهدا کرد.

پس از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۵:۷
Background image

رقابت‌های انتخابی کیک‌کسنگ ولایت هلمند با شناسایی ۸ چهره برتر به فرجام رسید

رقابت‌‌های انتخابی کیک‌بکسنگ با اشتراک ۱۰۰ ورزشکار از شهر لشکرگاه مرکز ولایت هلمند و ولسوالی‌های ناوه، گرمسیر و گرشک از سوی فدراسیون کیک‌بکسنگ ولایت هلمند در همکاری با فدراسیون ملی این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

مسابقات قهرمانی فول رزم با اشتراک ورزشکاران از شش ولایت کشور به میزبانی هرات برگزار گردید

رقابت‌های قهرمانی فول رزم از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات میان ۱۴۰ ورزشکار از ولایت‌های غزنی، زابل، کندهار، فراه، بادغیس و هرات برای مدت. . .

BACK TO NEWS