تیم جوانان خوست و تیم کرکت سنگین به نیمه نهایی جام رمضان خوست راه یافتند.

Afzal-af
پنجشنبه ۱۴۰۱/۲/۱ - ۹:۴۲
تیم جوانان خوست و تیم کرکت سنگین به نیمه نهایی جام رمضان خوست راه یافتند.

تین جوانان خوست در اولین مرحله یک چهارم نهایی لیگ کرکت ده آوره خوست که در استادیوم کریکت پارک استاد حکیم تنیوال آغاز شده توانست تیم کرکت متون بابا را با تفاوت ۲۱ دوش شکست بدهد و به مرحله نیمه نهایی این لیگ راه یافت.

تیم جوانان خوست در 10 اوربااز دست دادن 6 ویکت برای تیم حریف ۱۱۷ دوش هدف تعین نمود که علی اکبر در این دیدار ۵۷ دوش را به نفع تیم خود به ثمر رساند.

و همچنان سیف الله اسرار دو ویکت برای تیم متون بابا گرفت.

اما تیم کرکت متون بابا در بازی خود در 10 اور با از دست دادن ۷ ویکت توانست ۹۶ دوش انجام داد و با ۲۱ دوش مسابقه را برای حریف واگذار کرد.

اکبرعلی خوستی بهترین بازیکن و عبدالرحیم خوش برخورد ترین بازیکن این رقابتها معرفی شدند.

در دومین دیدار امروز، تیم کرکت سنگین با تفاوت ۱۸ دوش تیم کرکت جوانان دیگان را شکست داد.

تیم سنگین در 10 اور با از دست دادن ۵ بازیکن برای تیم حریف ۱۱۵ دوش هدف تعین نمود که محمد تنی توانست برای تیم خود ۴۰ دوش انحام داد

در بخش توپ زنی تیم جوانان دیگان در ده آور با از دست دادن ۵ بازیکن توانست ۹۷ دوش بدست بیاورد و بازی را با تفاوت ۱۸ دوش برای حریف واگذار نمود محمد تنی به عنوان بهترین بازیکن و خلیل احمد به عنوان خوش برخورد ترین بازیکن مسابقه انتخاب شدند.

لیگ کریکت 10 آوره ماه رمضان خوست با حمایت شرکت سیاحتی امین برگزار گردیده که در آن ۱۶ تیم حضور داشت که از آن جمله 8 تیم به مرحله دوم راه یافتند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۹ - ۱۵:۳۸
Background image

مسابقات فوتبال میان ۲۴ تیم در ولسوالی ده‌یک ولایت غزنی به پایان رسید

رقابت‌های فوتبال تحت جام حذفی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی میان بیست‌و چهار تیم که از یک ماه به اینسو در ولسوالی ده یک این ولایت ادامه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۹ - ۱۴:۳۹
Background image

مسابقات قهرمانی زون مرکز ورزش‌های رزمی کشور با حضور ۲۵۰ ورزشکار در کابل آغاز شد

رقابت‌های قهرمانی زون مرکز ورزش‌های رزمی از سوی فدراسیون ملی این رشته با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور، با حضور ۲۵۰ ورزشکار از پنج ولایت کشور در کابل آغاز شد.

این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۹ - ۱۰:۲۳
Background image

هجدهمین دوره مسابقات منتخبه کونگ‌فو با حضور ۷۰ ورزشکار در مرکز ولایت تخار برگزار گردید

هجدهمین دوره رقابت‌های کونگ‌فو از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار میان هفتاد ورزشکار از کتگوری‌های سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان در مرکز. . .

BACK TO NEWS