دایکندی؛ رقابت های فوتبال با اشتراک ۲۴ تیم در ولسوالی شهرستان پایان یافت

org_admin
جمعه ۱۴۰۴/۷/۴ - ۱۹:۴۷
دایکندی؛ رقابت های فوتبال با اشتراک ۲۴ تیم در ولسوالی شهرستان پایان یافت

رقابت های فوتبال با اشتراک ۲۴ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی، در ولسوالی شهرستان پایان یافت.

در دیدار نهایی این رقابت ها تیم جوانان شهرستان به تفاوت ۳-۱ گول تیم اتحاد را شکست داد و قهرمانی را از آن خود کرد.

این رقابت ها به هدف رشد و شناسایی چهره هایی برتر، به مدت ۲۰ روز برگزار شد.

در پایان از سوی آمریت ورزشی این ولایت به تیم قهرمان جام قهرمانی و به بازیکنان برتر جوایز ورزشی داده شدند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۱۵:۲۵
Background image

دایکندی؛ رقابت های فوتبال با اشتراک ۱۰ تیم در ولسوالی خدیر پایان یافت

رقابت‌های فوتبال جام معارف ولسوالی خدیر، از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش و دایکندی، در ولسوالی خدیر به قهرمانی تیم امید خاک فقیر پایان یافت.

. . .
دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۱۵:۲۳
Background image

کاپیسا؛ رقابت های کرکت تیپ بال با اشتراک ۱۲ تیم در ولسوالی اله‌سای آغاز شد

رقابت های تیپ بال کرکت با اشتراک ۱۲ تیم، از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش و کاپیسا، در ولسوالی اله سای آغاز شد.

در نخستین دیدار این رقابت ها،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۱۵:۱۱
Background image

دایکندی؛ مسابقات کشتی رستمی با اشتراک ۲۵ ورزشکار در ولسوالی خدیر برگزار گردید

رقابت‌های کشتی رستمی از طرف آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان بیست‌و پنج ورزشکار از مربوطات ولسوالی‌های ولایت دایکندی برای مدت یک روز در ولسوالی خدیر دایر گردید.

در انجام این. . .

BACK TO NEWS