دایکندی؛ مسابقات ریسمان کشی میان شش تیم در ولسوالی اشترلی ولایت برگزار شد

org_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۱۸ - ۱۲:۵۳
دایکندی؛ مسابقات ریسمان کشی میان شش تیم در ولسوالی اشترلی ولایت برگزار شد

مسابقات ریسمان کشی میان شش تیم از سوی مدیریت بازی های ملی و عنعنوی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی، در ولسوالی اشترلی برگزار شد.

سرانجام از میان تیم های اشتراک کننده تیم بزرگسالان و جوانان نوجک با هم رقابت کردند که در نتیجه؛ تیم بزرگسالان به تفاوت ۳ امتیاز قهرمانی را از آن خود کرد.

این رقابت ها به هدف رشد ورزش های عنعنوی، به مدت یک روز برگزار شد.

در پایان از سوی آمریت ورزشی این‌ ولایت به تیم قهرمان حکم قهرمانی داده شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۵:۱۳
Background image

بامیان؛ صعود تیم کوهنوردی این ولایت به ارتفاعات کوه بابا در مرکز

تیم چهار نفره کوهنوردی این ولایت، از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان، موفق به صعود به ارتفاعات کوه بابا در بامیان شد.

این تیم فاصله ۵۱۴۰. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۴:۳۵
Background image

مسابقات سنگ‌گیرک با اشتراک هشت تیم در ولسوالی شهرستان ولایت دایکندی برگزار گردید

رقابت‌های ورزش‌های محلی و عنعنوی سنگ‌گیرک از طرف آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان هشت تیم برای مدت یک روز در ولسوالی شهرستان دایر گردید.

در این پیکارها ورزشکاران در کتگوری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۰:۵۱
Background image

تخار؛ پایان رقابت های والیبال با اشتراک ۲۱ تیم در ولسوالی فرخار

رقابت های والیبال با اشتراک ۲۱ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در ولسوالی فرخار برگزار شد.

در فینال این رقابت ها تیم کندال به. . .

BACK TO NEWS