دایکندی؛ مسابقات فوتبال با اشتراک شش تیم با قهرمانی تیم حسین ابراهیمی به پایان رسید

org2_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۳ - ۲۱:۱۵
دایکندی؛ مسابقات فوتبال با اشتراک شش تیم با قهرمانی تیم حسین ابراهیمی به پایان رسید

رقابت‌های فوتبال تحت عنوان جام اخوت و برادری از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان شش تیم که از یک هفته به اینسو در ولسوالی اشترلی ادامه داشت، با قهرمانی تیم حسین ابراهیمی خاتمه یافت.

دیدار نهایی این پیکارها با رویا رویی تیم‌های حسین ابراهیمی و تیم شیرزاد صورت گرفت، که در نتیجه تیم حسین ابراهیمی با تفاوت ۱ـ۵ گول تیم حریف را شکست داده و قهرمانی را از آن خود نمود.

هدف از برگزاری این مسابقات ترویج روحیه ورزش دوستی، ایجاد وحدت و همدلی و توسعه استعدادهای فوتبالی عنوان گردیده است، که در پایان برای تیم‌های برنده و ورزشکاران برتر تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۲۱
Background image

کابل؛ مولوی احمدالله وثیق در مراسم فاتحه نوید پوپل رئیس فدراسیون ورزش‌های هوایی اشتراک کرد

مولوی احمدالله وثیق، رئیس عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش، همراه با مسئولان و رؤسای اداره ورزش، به‌منظور ابراز همدردی و دعا، در مراسم فاتحه مرحوم نوید پوپل، رئیس فدراسیون ورزش‌های هوایی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۴:۴۸
Background image

غور؛ پایان رقابت های فوتبال با اشتراک ۸ تیم در ولسوالی تولک

رقابت های فوتبال با اشتراک ۸ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور، در ولسوالی تولک به پایان رسید.

در فینال این رقابت ها تیم ستارگان به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۱:۳۸
Background image

کاپیسا؛ پایان رقابت های فوتبال با اشتراک ۱۰ تیم در ولسوالی کوه‌بند

رقابت های فوتبال با اشتراک ۱۰ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت کاپیسا، در ولسوالی کوه‌بند به پایان رسید.

در دیدار نهایی این رقابت ها تیم. . .

BACK TO NEWS