دایکندی؛ مسابقات فوتبال با اشتراک ۱۱ تیم در ولسوالی شهرستان با قهرمانی تیم جوانان زردنی به پایان رسید

org_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۲/۲۷ - ۱۱:۵
دایکندی؛ مسابقات فوتبال با اشتراک ۱۱ تیم در ولسوالی شهرستان با قهرمانی تیم جوانان زردنی به پایان رسید

رقابت های فوتبال با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان ۱۱ تیم در ولسوالی شهرستان، که از مدت دو هفته به اینسو ادامه داشت، با قهرمانی تیم جوانان زردنی به پایان رسید.

بازی فاینل این مسابقات میان تیم های جوانان زردنی و تیم اتحاد چبراسگ صورت گرفت، که در نتیجه تیم جوانان زردنی با تفاوت ۰_۱ امتیاز تیم حریف را شکست داده و قهرمانی را از آن خود نمود.

هدف از برگزاری این رقابت ها رشد ورزش های اجتماعی میان ورزشکاران عنوان گردیده است، و در اخیر برای تیم های برنده جوایزی همچون کپ و مدال اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۸:۴۳
Background image

برای تازه ترين خبرهای ورزشی روز صفحه فيسبوک ما را دنبال کنيد!

برای تازه ترين خبرهای ورزشی روز صفحه فيسبوک ما را دنبال کنيد!👇

#لينک👇

https://www.facebook.com/share/18vXZQGuZQ/

 

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۵ - ۱۵:۴۰
Background image

فاریاب؛ اولین دور مسابقات کونگ‌فو با اشتراک ۷۰ ورزشکار در ولسوالی گرزیوان برگزار گردید

اولین دور رقابت‌های کونگ‌فو تحت عنوان جام وحدت از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت فاریاب میان هفتاد ورزشکار از کتگوری های سنی نوجوانان، جوانان و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۵ - ۱۵:۳۹
Background image

بلخ؛ سمینار حکمیت والیبال در زون شمال با اشتراک ۲۰ حکم به پایان رسید

سمینار حکمیت والیبال از طرف آمریت والیبال زون شمال با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ میان ۲۰ حکم از ولایت‌های بلخ، سرپل و جوزجان که از سه روز به اینسو ادامه داشت، خاتمه یافت.

. . .

BACK TO NEWS