دایکندی؛ مسابقات فوتبال با اشتراک ۱۸ تیم در ولسوالی میرامور آغاز گردید

org_admin
شنبه ۱۴۰۳/۶/۳ - ۱۴:۲۱
دایکندی؛ مسابقات فوتبال با اشتراک ۱۸ تیم در ولسوالی میرامور آغاز گردید

رقابت های فوتبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان ۱۸ تیم از ولسوالی میرامور برای مدت یک‌اونیم ماه در این ولسوالی آغاز گردید.

نخستین بازی این تورنمنت میان تیم های اتحاد برگر و تیم آزادی برگر صورت گرفت، که در نهایت تیم آزادی برگر با تفاوت ۲-۴ امتیاز تیم حریف را شکست داده، و پیروز گردید.

هدف از برگزاری این رقابت ها رشد و توسعه ورزش عنوان گردیده است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۴:۵
Background image

مسابقات ورزش‌های رزمی میان ورزشکاران از هشت ولایت کشور به میزبانی پروان برگزار گردید

رقابت‌های سبک او سپورت ورزش‌های رزمی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پروان میان ۱۰۸ ورزشکار از هشت ولایت کشور برای مدت یک روز در ولسوالی بگرام. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۲:۵۲
Background image

مسابقات محلی کورش با اشتراک هشتاد ورزشکار در مرکز ولایت جوزجان برگزار گردید

رقابت‌های محلی کورش از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان میان هشتاد ورزشکار از مربوطات مرکز و ولسوالی‌های این ولایت برای مدت یک روز در مرکز. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۲:۵۰
Background image

مسابقات دوش میان ۳۲ ورزشکار در ولسوالی شهرستان ولایت دایکندی برگزار گردید

رقابت‌های دوش از طرف نمایندگی فدراسیون اتلتیک با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان سی‌و دو ورزشکار در کتگوری سنی نوجوانان برای مدت یک روز در ولسوالی شهرستان این ولایت. . .

BACK TO NEWS