دایکندی ؛ رقابت‌های پرتاب سنگ میان ۲۵ ورزشکار در ولسوالی کیتی به پایان رسید

org_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۲ - ۹:۱۹
دایکندی ؛ رقابت‌های پرتاب سنگ میان ۲۵ ورزشکار در ولسوالی کیتی به پایان رسید

رقابت‌های اتلتیک پرتاب سنگ میان ۲۵ تن از سوی نماینده گی فدراسیون اتلتیک و بازی‌های ملی و عنعنوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی در منطقه‌ای کیسو ولسوالی گیتی به پایان رسید.

آی رقابت ها به‌ مدتی یک روز ادامه داشت ،هدف از برگزاری آن مبارزه با مواد مخدر ، رشد ورزشهای محلی و عنعنوی تشویق جوانان به ورزش های محلی یاد شده بود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۴:۹
Background image

بامیان؛ پایان رقابت های بسکتبال با اشتراک ۶ تیم در مرکز

رقابت‌های بسکتبال با اشتراک ۶ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان، در مرکز شهر این ولایت به پایان رسید.

در این رقابت‌ها تیم خراسان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۲:۲۷
Background image

سمینار آشنایی با ورزش والیبال با حضور ۴۰ ورزشکار در مرکز ولایت پروان برگزار گردید

سمینار آشنایی با رشته ورزشی والیبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پروان با اشتراک ۴۰ ورزشکار از ولایت‌های زون مرکز برای مدت دو روز به میزبانی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۲:۳
Background image

کاپیسا؛ برگزاری رقابت‌های ریسمان کشی با اشتراک ۴ تیم در ولسوالی حصه دوم کوهستان

رقابت‌های ریسمان کشی با اشتراک ۴ تیم از سوی مدیریت بازی های ملی و محلی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت کاپیسا، در ولسوالی حصه دوم کوهستان برگزار شد.

در این رقابت‌ها تیم مل.ا. . .

BACK TO NEWS