درخشش ملی پوشان مشت زنی در رقابت های قهرمانی آسیا

Afzal-af
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۴ - ۱۲:۵۷
بکس قهرمانی آسیا

در سلسله بازی های قهرمانی آسیا که به میزبانی امارات متحده عربی در حال برگزاری است، ورزشکاران کشور ما سلطان محمد نعیمی در وزن ۶۴ کیلو گرام حریف بحرینی خود در روند اول ناک اوت نمود، رامش رحمانی در وزن ۵۲ کیلوگرام از سد حریف فلپینی خود گذشت و در بازی دیگر حسیب الله ملک ذاده حریف تاجیکستانی خود را‌ در وزن ۵۶ کیلو گرام در هم کوبید و جواز حضور در روند بعدی این رقابت ها را بدست آورند ، دو ورزشکار دیگر لیس الله عزیزی و سیلمان اسلمی مغلوب حریفان خود شدند. قرار است امروز سه ملی پوش دیگر کشور ما نیز به مصاف حریفان خود از کشور های منگوالیا و اوزبکستان بروند . قرار بود در این رقابت ها ۳۲ کشور آسیایی حضور داشته باشند اما به نسبت شیوع ویروس کرونا تنها ۱۵۰ ورزشکار از ۱۹ کشور اشتراک نموده و با هم به پیکار می پردازند .

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۱۱:۲۰
Background image

دایکندی؛ مسابقات دوش با اشتراک ۱۵ ورزشکار در ولسوالی اشترلی برگزار گردید

رقابت‌های اتلتیک دوش از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان پانزده ورزشکار از کتگوری سنی جوانان برای مدت یک روز در ولسوالی اشترلی دایر. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۹:۵۲
Background image
پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۹:۴۶
Background image

رقابت‌های پرتاب سنگ میان ۳۰ در ولسوالی پریان پنجشیر برگزار شد

رقابت‌های پرتاب سنگ میان ۳۰ تن از سوی مدیریت ورزشی ولسوالی پریان در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پنجشیر، در ولسوالی پریان برگزار شد.

در این‌ رقابت ها از میان اشتراک کنندگان. . .

BACK TO NEWS