راه اندازی رقابتهای منتخب پهلوانی میان ۲۵ کشتی گیر در بادغیس

org_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱/۲۴ - ۱۰:۲۳
راه اندازی رقابتهای منتخب پهلوانی میان ۲۵ کشتی گیر در بادغیس

رقابتهای پهلوانی میان ۲۵ کشتی گیر از پنج کلپ این رشته چهارشنبه ۲۳ حمل در استدیوم ورزشی ولایت بادغیس به مدت یک روز برگزار شد .

دراین مسابقات ورزشکاران در کتکوری سنی بزرگسالان و در کتگوری ورزنی ۶۰ ، ۷۰ ، ۸۰، ۹۰ و مثبت ۱۰۰ کیلو گرام اشتراک نموده و باهم به رقابت پرداختند.

در اخیر این رقابت شش تن ( حکمت الله در وزن ۶۰ ، عبدالصمد در وزن ۷۰ ، محمد گل در وزن ۸۰ ، احمد در وزن ۹۰ ، آقاگل در وزن ۱۰۰ و بهنام در وزن + ۱۰۰ ) به تیم منتخب پهلوانی ولایت بادغیس راه یافتند.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۴/۹/۲۸ - ۶:۵۵
Background image

کابل؛ فصل پنجم لیگ قهرمانان فوتبال کشور با قهرمانی تیم ابو مسلم فراه به پایان رسید

فصل پنجم رقابت‌های لیگ قهرمانان فوتبال افغانستان که از سوی فدراسیون ملی این رشته با همکاری و حمایت ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور برگزار گردیده بود، پس از بیست‌وهفت روز. . .

جمعه ۱۴۰۴/۹/۲۸ - ۶:۴۵
Background image

پایان رقابت‌های فوتسال میان ۱۸ تیم در ولسوالی سوزمه قلعه ولایت سرپل

رقابت‌های فوتسال میان ۱۸ تیم که هفت روز پیش از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سرپل، در قریه کته قلعه ولسوالی سوزمه قلعه این ولایت برگزار شده بود، با قهرمانی تیم اتحاد آفرین کته قلعه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۰:۳۰
Background image

کندز؛ جمنازیوم ورزشی با هزینه ۱۲ میلیون افغانی در شهر این ولایت افتتاح شد

جمنازیوم ورزشی با هزینه ۱۲ میلیون افغانی از سوی تاجر ملی قیام سدیس به نام جمنازیوم فردین در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز، در مرکز شهر این ولایت افتتاح شد.

این جمنازیوم. . .

BACK TO NEWS