رقابت‌های پهلوانی با اشتراک ۳ صد ورزشکار در ولایت ننگرهار آغاز شد

org_admin
شنبه ۱۴۰۲/۸/۲۷ - ۹:۵۶
رقابت‌های پهلوانی با اشتراک ۳ صد ورزشکار در ولایت ننگرهار آغاز شد

رقابت‌های پهلوانی با اشتراک ۳۰۰ ورزشکار از ۴۸ باشگاه ورزشی در رده سنی ۱۷ و ۱۸ سال در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت ننگرهار از سوی فدراسیون پهلوانی این ولایت در ولایت ننگرهار آغاز شد.

این رقابت‌ها که قرار است تا سه روز آینده ادامه داشته باشد، هدف آن حمایت از نظام و تشویق جوانان عنوان شده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۰:۹
Background image

تخار؛ برگزاری رقابت های کشتی محلی با اشتراک۶۰ تن در ولسوالی در قد

رقابت های کشتی محلی با اشتراک ۶۰ تن از سوی مدیریت بازی های ملی و محلی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در ولسوالی در قد برگزار شد.

در این رقابت ها ۳۰ تن با شکست دادن حریفان خود دست. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۰:۶
Background image

تخار؛ برگزاری رقابت های رسیمان کشی با اشتراک۱۸ تن در شهر تالقان

رقابت های میان سه تیم با اشتراک ۱۸ تن از سوی مدیریت بازی های ملی و محلی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در مرکز شهر تالقان برگزار شد.

در این رقابت ها تیم محمد اسماعیل مقام اول و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۰:۴
Background image

تخار؛ برگزاری رقابت های پرتاب سنگ با اشتراک ۴۰ تن در شهر تالقان

رقابت های پرتاب سنگ با اشتراک ۴۰ تن از سوی مدیریت بازی های ملی و محلی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در مرکز شهر تالقان برگزار شد.

در این رقابت ها محمد نظر،وحید الله و احسان الله. . .

BACK TO NEWS