رقابت تکواندو در بخش بانوان امروز در کابل برگزار شد.

Anonymous (not verified)
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۳ - ۱۳:۱۳
رقابت تکواندو در بخش بانوان امروز در کابل برگزار شد.

در این رقابت ها بیشتر از پنجاه ورزشکار از کلپ های شهر کابل در رده های سنی آزاد، جوانان و نوجوانان اشتراک دارند مسوولان در فدراسیون تکواندو می گویند این رقابت ها برای یک روز و بگونه اوپن یا آزاد به خاطر بلند بردن سطح مهارت های ورزشکاران اناث راه اندازی شده است. ورزشکاران شرکت کننده از برگزاری این مسابقات خرسندی نموده خواهان ادامه همچو مسابقات در آینده نیز شدند. این درحالی است که هفته گذشته یک دوره مسابقات بانوان در هرات برگزار شده بود.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۴/۴/۶ - ۲۲:۵۳
Background image

رقابت‌های نیوفول کانتاکت میان ۶۰ تن در غزنی برگزار شد

رقابتهای نیوفول کانتاکت میان ۶۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی ورزش های رزمی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی، در قریه نوآباد مرکز شهر این‌ ولایت برگزار شد.

این رقابت. . .

جمعه ۱۴۰۴/۴/۶ - ۲۲:۵۰
Background image

برگزاری رقابت‌های سبک کی‌ون میان ۳۲ ورزشکار در شهر گردیز پکتیا

رقابت‌های سبک کی‌ون میان ۳۲ تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی ورزش های رزمی در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت پکتیا، در مرکز شهر گردیز این‌ ولایت برگزار شد.

این‌ رقابت ها در. . .

جمعه ۱۴۰۴/۴/۶ - ۲۲:۴۷
Background image

هلمند؛ رقابت فوتسال میان ۲۴ تیم در شهر لشکر‌گاه آغاز شد

رقابت‌های فوتسال میان ۲۴ تیم‌ از سوی نمایندگی فدراسیون ملی فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت هلمند، در مرکز شهر لشکرگاه آغاز شد.

در نخستین دیدار این رقابت ها تیم‌ ساحل. . .

BACK TO NEWS