رهبری ریاست عمومی کمیته المپیک، تربیت بدنی و روزش افغانستان از مدرسین داوری فیفا دیدار نموده و تقدیر به عمل آورد

مولوی احمد الله وثیق رئيس عمومی کمیته المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور، حافظ احمد جان زدران معاون فنی و مسلکی اداره ورزش کشور و فدراسیون ملی فوتبال، مسئولین فدراسیون ملی فوتبال با مدرسین داوری فیفا که برای تدریس قوانین جدی فوتبال به کشور آمدند، دیدار نمود.
در این دیدار مولوی احمد الله وثیق رئيس عمومی اداره ورزش کشور برای مدرسین بیرونی خوشآمدید گفته و این مدرسین توسط رهبری اداره ورزش افغانستان مورد تشویق و تقدیر قرار گرفتند.
این مدرسین از کشور های ووردن و مالیزیا برای تدریس موضوعات از جمله آموزش های داوری در فوتبال، آشنایی با مقررات داوری فدراسیون بینالمللی این رشته، تکنیک های اعمال قوانین بازی و حفظ ترتیب نظم در زمین از طرف فیفا برای داروان افغانستان به کشور حضور پیدا نمودند.