صعود کوهنوردان تیم میوند کندهار به بلند ترین قله شاه فولادی در بامیان

org_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۴ - ۱۳:۵۵
صعود کوهنوردان تیم میوند کندهار به بلند ترین قله شاه فولادی در بامیان

تیم هشت نفره کوهنوردی میوند از سوی ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندهار در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان، موفق به صعود ارتفاعات و بلند ترین قله کوه شاه فولادی در بامیان شد.

این تیم‌ فاصله ۵۱۴۰ متری را، به هدف تشویق جوانان به ورزش و ترویج کوهنوردی، به مدت دو شبانه روز صعود کرد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۱۶:۵
Background image

مسابقات والیبال با اشتراک ۲۰ تیم در ولسوالی جاغوری ولایت غزنی آغاز گردید

رقابت‌های والیبال قریه‌به‌قریه از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با هماهنگی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی با اشتراک ۲۰ تیم به‌مدت یک ماه در ولسوالی جاغوری این ولایت آغاز گردید.

در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۱۶:۳
Background image

مسابقات جام حذفی فوتبال با اشتراک ۱۲ تیم در ولایت بادغیس آغاز گردید

رقابت‌های جام حذفی فوتبال تحت عنوان اخوت و برادری با اشتراک ۱۲ تیم از ولسوالی‌های جوند و تگاب عالم، از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بادغیس آغاز. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۱۶:۰
Background image

کندز؛ رقابت‌های فوتسال میان هشت تیم در ولسوالی امام صاحب پایان یافت

رقابت‌های فوتسال میان هشت تیم در ولسوالی امام صاحب ولایت کندز، که از سوی ریاست تربیت بدنی و ورزش این ولایت برگزار شده بود، با قهرمانی تیم سرخ‌میاشت به پایان رسید.

در دیدار نهایی این. . .

BACK TO NEWS