غزنی؛ مسابقات فوتبال با اشتراک ۹ تیم با قهرمانی تیم استقلال به پایان رسید

org2_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۹ - ۱۵:۱
غزنی؛ مسابقات فوتبال با اشتراک ۹ تیم با قهرمانی تیم استقلال به پایان رسید

رقابت‌های فوتبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی میان ۹ تیم که از یک ماه به اینسو در ولسوالی واغظ ادامه داشت، با قهرمانی تیم استقلال خاتمه یافت.

دیدار نهایی این پیکارها با رویا رویی تیم های استقلال و تیم قریه محمد خان صورت گرفت، که در نتیجه تیم استقلال با تفاوت ۰ـ۱ گول تیم حریف را شکست داده و قهرمانی را از آن خود نمود.

هدف از برگزاری این مسابقات تشویق جوانان به ورزش و ایجاد یک سرگرمی سالم برای مردم و ورزشکاران عنوان گردیده است، که در پایان برای تیم های برنده و ورزشکاران برتر تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۵:۱۱
Background image

ننگرهار؛ در ولسوالی بتی‌کوت، به ۱۳ ورزشکار کیوکوشین کاراته کمربند ارتقا اهدا شد

نمایندگی فدراسیون کاراته در هماهنگی با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت ننگرهار، برای ۱۳ تن از ورزشکاران کیوکوشین کاراته در ولسوالی بتی‌کوت این ولایت، کمربندهای ارتقا اهدا کرد.

پس از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۵:۷
Background image

رقابت‌های انتخابی کیک‌کسنگ ولایت هلمند با شناسایی ۸ چهره برتر به فرجام رسید

رقابت‌‌های انتخابی کیک‌بکسنگ با اشتراک ۱۰۰ ورزشکار از شهر لشکرگاه مرکز ولایت هلمند و ولسوالی‌های ناوه، گرمسیر و گرشک از سوی فدراسیون کیک‌بکسنگ ولایت هلمند در همکاری با فدراسیون ملی این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

مسابقات قهرمانی فول رزم با اشتراک ورزشکاران از شش ولایت کشور به میزبانی هرات برگزار گردید

رقابت‌های قهرمانی فول رزم از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات میان ۱۴۰ ورزشکار از ولایت‌های غزنی، زابل، کندهار، فراه، بادغیس و هرات برای مدت. . .

BACK TO NEWS