غور؛ رقابت‌های کشتی رستمی با اشتراک ۱۰۰ تن در ولسوالی دولینه برگزار شد

org_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۳:۴۲
غور؛ رقابت‌های کشتی رستمی با اشتراک ۱۰۰ تن در ولسوالی دولینه برگزار شد

رقابت‌های کشتی رستمی با اشتراک ۱۰۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی کورش در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور، در ولسوالی دولینه برگزار شد.

در این رقابت ورزشکاران در اوزان مختلف با هم رقابت کردند که در نتیجه؛ ۱۰ تن دست به قهرمانی زد و جوایز را از آن خود کردند.

این رقابت‌ها به هدف رشد ورزش های بومی و دوری جوانان از مواد مخدر، به مدت یک روز برگزار شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۷
Background image

جوزجان؛ برگزاری رقابت های سنوکر با اشتراک ۳۲ تن در مرکز

رقابت های سنوکر با اشتراک ۳۲ تن از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان، در مرکز شهر شبرغان برگزار شد.

در دیدار نهایی این رقابت‌ها،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱
Background image

پیروزی علی سجاد همراز در نخستین مبارزه‌اش در بازی‌های پاراآسیایی

علی سجاد همراز، ورزشکار پاراتکواندوی افغانستان، در نخستین مبارزه خود در پنجمین دوره بازی‌های پاراآسیایی، حریف باتجربه و عنوان‌دار خود از کشور میانمار را در دو راند متوالی و با اختلاف. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۴:۵۹
Background image

پروان؛ برگزاری رقابت‌های پهلوانی با اشتراک ۱۲۰ پهلوان در ولسوالی بگرام

رقابت‌های پهلوانی با اشتراک ۱۲۰ پهلوان از ولایات پنجشیر، کاپیسا و پروان از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پروان، در ولسوالی بگرام برگزار شد.

. . .

BACK TO NEWS