مسابقات انتخابی ووشوی شهر کابل با حضور ۸۰ ورزشکار آغاز شد

org2_admin
شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۶ - ۱۳:۱۳
مسابقات انتخابی ووشوی شهر کابل با حضور ۸۰ ورزشکار آغاز شد

رقابت‌های انتخابی نوجوانان ووشوی شهر کابل از سوی فدراسیون ملی این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کابل، میان ۸۰ ورزشکار از کلب‌های مختلف شهر کابل راه اندازی گردید. این مسابقات به مدت دو روز ادامه خواهد داشت.

در این رقابت‌ها، ورزشکاران در هشت کتگوری وزنی به مصاف یک‌دیگر خواهند رفت. در پایان این پیکارها، از هر کتگوری وزنی یک ورزشکار برتر انتخاب می‌شود که در مجموع ۸ ورزشکار را تشکیل می‌دهد. این ورزشکاران جواز حضور در رقابت‌های انتخابی تیم ملی ووشوی کشور را کسب خواهند کرد.

هدف از برگزاری این مسابقات، شناسایی و گزینش چهره‌های برتر نوجوان ووشوی شهر کابل به‌منظور اشتراک در رقابت‌های تیم ملی نوجوانان ووشوی افغانستان عنوان شده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۱ - ۱۴:۵۷
Background image

رقابت‌های گروپ C فوتبال با اشتراک ۱۳ تیم در مرکز ولایت جوزجان آغاز شد

رقابت‌های گروپ C فوتبال از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان، میان ۱۳ تیم، در استدیوم ورزشی مرکز این ولایت برای مدت دو ماه آغاز شد.

در دیدار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۱ - ۱۴:۵۵
Background image

بادغیس؛ آغاز لیگ برتر فوتسال زیر ۱۲ سال با اشتراک ۹ تیم در مرکز

رقابت های لیگ ۱۲ سال فوتسال این ولایت با اشتراک ۹ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بادغیس، در مرکز شهر قلعه نو آغاز شد.

نخستین دیدار این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۱ - ۱۰:۵۸
Background image

مسابقات سبک یونی‌فایت ورزش‌های رزمی با اشتراک ورزشکاران از هشت ولایت در کاپیسا برگزار شد

رقابت‌های تشویقی سبک یونی‌فایت ورزش‌های رزمی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت کاپیسا میان ۱۲۰ ورزشکار از ولایت‌های پروان، پنجشیر، کابل، زابل،. . .

BACK TO NEWS