هرات؛ شانزدهمین دور مسابقات سبک کیک‌جیتسوی ورزش های رزمی با اشتراک ۱۱۰ ورزشکار برگزار گردید

org_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۲۲:۳۹
هرات؛ شانزدهمین دور مسابقات سبک کیک‌جیتسوی ورزش های رزمی با اشتراک ۱۱۰ ورزشکار برگزار گردید

شانزدهمین دور رقابت‌های سبک کیک‌جیتسو از طرف نماینده گی فدراسیون ورزش‌های رزمی با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات میان ۱۱۰ ورزشکار برای مدت یک روز در مرکز این ولایت دایر گردید.

این پیکارها که به شکل تک فایت بین ۱۰ کلپ ورزشی دایر گردید، که در نتیجه از این میان ۵۵ تن آنها با شکست دادن حریفان خود به مقام های قهرمانی دست یافته و حایز مقام های اول گردیدند.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد و توسعه این رشته ورزشی، تشویق جوانان به ورزش های رزمی و آماده گی برای رقابت های آینده این فدراسیون عنوان گردیده است، که در اخیر برای قهرمانان و ورزشکاران برتر مدال، تقدیر نامه، کمربند و تندیس اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۴:۵۶
Background image

بادغیس؛ پایان رقابت های فوتسال با اشتراک ۶ تیم در ولسوالی بالامرغاب

رقابت های فوتسال با اشتراک ۶ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بادغیس، در ولسوالی بالامرغاب به پایان رسید.

این رقابت ها که به شکل لیگ. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۴:۵۴
Background image

دایکندی؛ آغاز رقابت های فوتبال با اشتراک ۸ تیم در مرکز

رقابت های فوتبال با اشتراک ۸ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی، در منطقه میش علیا آغاز شد.

در نخستین دیدار این رقابت ها تیم یاران. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۴:۵۱
Background image

لیگ دوستی فوتبال ولسوالی چشت شریف ولایت هرات با حضور ۱۲ تیم به کار خود پایان داد

رقابت‌های لیگ دوستی فوتبال به ابتکار آمریت ورزشی ولسوالی چشت شریف و با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات میان دوازده تیم که از یک ماه به اینسو ادامه داشت، با قهرمانی تیم جوانان. . .

BACK TO NEWS