هلمند؛ تیم هارون پوپل قهرمان لیګ برتر شد
رقابتهای ۵۶ روزهای لیگ برتر فوتبال ولایت هلمند میان هشت تیم از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش درهماهنگی با نمائينده گی فدراسیون فوتبال این ولایت با قهرمانی تیم فوتبال هارونپوپل به فرجام رسید.
در بازی نهایی این رقابتها تیمهای هارونپوپل و بارک تیمیلین به مصاف هم وارد میدان شدند، در فرجام بازی با نتیجه ۰-۰ مساوی پایان یافت و تیم هارونپوپل با کسب ۳۸ امتیاز قهرمان این رقابتها شد و تیم بارک تیمیلین در جایگاه دوم ایستاد.
این رقابتها که از ۵۶ روز به این سو در میدان مرکزی فوتبال لشکرگاه مرکز ولایت هلمند جریان داشت، هدف أن شناسایی بهترین تیم برای تیم زون جنوب این ولایت عنوان شده است.
به نقل از مسئولان فدراسین فوتبال ولایت هلمند قرار است رقابتهای گروپی فوتبال نیز تا آخیر سال روان برگزار شود.
قابل ذکر است که در پایان این رقابتها برای تیمها و بازیکنان برترو مسؤولان برگزاری این رقابتها کپ، مدال، تقدیرنامه، تحسین نامه و جوایز نقدی اهداء شد.
