ورزشکاران بامیان قهرمان رقابتهای کیک بکسنگ ولایت بامیان شد

org_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۵/۱۶ - ۱۰:۵۲
ورزشکاران بامیان قهرمان رقابتهای کیک بکسنگ ولایت بامیان شد

رقابت‌های کیک بوکسینگ میان ۳۶ ورزشکار از ولایت های کابل ، بامیان ، کاپیسا و دایکندی در رده‌های سنی نوجوانان، جوانان و بزگ‌ سالان تحت نام جام دوستی در جمنازیم ورزشی روح‌الله نیکپا ولایت بامیان برگزار گردید.

در مراسم که به همین مناسبت گرفته شده بود مسوولین ورزشی ولایت بامیان ، نماینده های ولایات شرکت کننده در این مسابقات ، ورزشکاران و علاقمندان زیادی اشتراک داشتند.

هدف از برگزاری این مسابقات تشویق جوانان به ورزش و تبادل افکار میان ورزشکاران بوده است.

در اخیر این مسابقات ورزشکاران بامیان با کسب بیشترین امتیاز مقام اول ، کابل مقام دوم و کاپیسا مقام سوم را از آن خود ساختند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۱:۶
Background image

سرپل؛ پایان رقابت های فوتسال با اشتراک ۱۲ تیم در ولسوالی سوزمه قلعه

رقابت های جام فوتسال هوندا سکلیت با اشتراک ۱۲ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سرپل، در ولسوالی سوزمه قلعه به پایان رسید.

در دیدار نهایی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۹:۲۹
Background image

رقابت‌های سبک توان ورزشهای رزمی در کابل برگزار شد

رقابت‌های سبک توان ورزش های رزمی با اشتراک ۱۶۰ تن از سوی ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کابل، در همکاری با ریاست عمومی المپیک، تربيت بدنی و ورزش کشور، در جمنازیوم ورزشی ۲۵۰۰ نفری این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۹:۲۷
Background image

پنجمین دوره مسابقات منتخبه کیوکوشین کاراته میان چهل ورزشکار در ولایت بغلان به پایان رسید

پنجمین دوره رقابت‌های منتخبه کیوکوشین کاراته از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان میان ۴۰ ورزشکار از مربوطات مرکز و ولسوالی‌های این ولایت برای. . .

BACK TO NEWS