ورزشکاران پانکریشن در ولایت دایکندی ارتقای کمربند نمودند

org2_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۰ - ۱۴:۲۳
ورزشکاران پانکریشن در ولایت دایکندی ارتقای کمربند نمودند

نمایندگی فدراسیون پانکریشن در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش دایکندی برنامه ارتقای کمربند را میان ۲۴ ورزشکار برگزار نمودند.

ورزشکاران شرکت کننده بعد از اجرای فورم به کمربند دست یافتند که از جمله شش تن به کمربند سبز، هشت تن به کمربند نارنجی، چهار تن به کمربند رنگ زرد و سه تن به کمربند رنگ آبی را از آن خود نمودند.

هدف از برگزاری این مسابقات انتخاب بهترین به تیم منتخب این رشته در ولایت دایکندی بوده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۷
Background image

جوزجان؛ برگزاری رقابت های سنوکر با اشتراک ۳۲ تن در مرکز

رقابت های سنوکر با اشتراک ۳۲ تن از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان، در مرکز شهر شبرغان برگزار شد.

در دیدار نهایی این رقابت‌ها،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱
Background image

پیروزی علی سجاد همراز در نخستین مبارزه‌اش در بازی‌های پاراآسیایی

علی سجاد همراز، ورزشکار پاراتکواندوی افغانستان، در نخستین مبارزه خود در پنجمین دوره بازی‌های پاراآسیایی، حریف باتجربه و عنوان‌دار خود از کشور میانمار را در دو راند متوالی و با اختلاف. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۴:۵۹
Background image

پروان؛ برگزاری رقابت‌های پهلوانی با اشتراک ۱۲۰ پهلوان در ولسوالی بگرام

رقابت‌های پهلوانی با اشتراک ۱۲۰ پهلوان از ولایات پنجشیر، کاپیسا و پروان از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پروان، در ولسوالی بگرام برگزار شد.

. . .

BACK TO NEWS