ورزشکار افغانستان برای حضور در ماراتن بین‌المللی کولمبو راهی سریلانکا شد

org_admin
جمعه ۱۴۰۵/۷/۱۰ - ۲۱:۰
ورزشکار افغانستان برای حضور در ماراتن بین‌المللی کولمبو راهی سریلانکا شد

یک ورزشکار به نمایندگی از اتلتیک افغانستان، با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور و حمایت مالی شرکت مخابراتی اتوما، برای اشتراک در بیستمین دور مسابقات بین‌المللی ماراتن کولمبو عازم کشور سریلانکا شد.

این پیکار‌ها با اشتراک ورزشکاران از کشورهای مختلف جهان، قرار است به تاریخ ۴ اکتوبر سال روان میلادی به میزبانی شهر کولمبو، پایتخت سریلانکا، آغاز شود و به‌مدت چهار روز ادامه یابد.

پیش از سفر، دیدار خداحافظی ورزشکار اعزام‌شده با حافظ احمدجان زدران، معاون فنی و مسلکی ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور، انجام شد. وی در این دیدار برای ورزشکار عازم آرزوی موفقیت کرد و برای بازگشت وی با دستاورد به کشور دعا نمود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۹:۱
Background image

پنجمین دور لیگ برتر والیبال افغانستان با اشتراک ۱۰ تیم در کابل افتتاح شد

دور پنجم لیگ برتر والیبال کشور، از سوی فدراسیون ملی این رشته و با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور، با اشتراک ۱۰ تیم برتر در شهر کابل آغاز شد. این رقابت‌ها در قالب دو. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۴:۵۴
Background image

نیمروز؛ پایان رقابت‌های فوتسال با اشتراک ۱۰ تیم در ولسوالی دلارام

رقابت‌های فوتسال با اشتراک ۱۰ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت نیمروز، در ولسوالی دلارام به پایان رسید.

در فینال این رقابت‌ها تیم جوانان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۴:۴۴
Background image

مسابقات فوتبال با اشتراک ۱۶ تیم در ولسوالی گیلان ولایت غزنی آغاز شد

رقابت‌های فوتبال از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با هماهنگی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی با اشتراک ۱۶ تیم به‌مدت یک ماه در بازار جنده، مرکز ولسوالی گیلان این ولایت آغاز شد.

در. . .

BACK TO NEWS