پروان؛ مجتمع ورزشی به ارزش دو میلیون افغانی در ولسوالی جبل السراج آغاز به فعالیت کرد

org2_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۴:۵۸
پروان؛ مجتمع ورزشی به ارزش دو میلیون افغانی در ولسوالی جبل السراج آغاز به فعالیت کرد

مجتمع ورزشی به نام آذرخش نوین به ارزش دو میلیون افغانی از سوی تاجر ملی سبحان الدین رحیمی درهماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پروان، در ولسوالی جبل السراج، با حضور رهبری این ولسوالی، علمأ، ورزشکاران و مسولان ورزشی افتتاح و آغاز به فعالیت کرد.

این مجتمع شامل میدان های مختلف ورزشی، در یک هزار متر مربع، در مدت دو ماه جور و آغاز به فعالیت کرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۱:۵۸
Background image

برگزاری مسابقات محلی سنگیرگ در منطقه زردگلان ولسوالی کجران، ولایت دایکندی

رقابتهای ورزش محلی سنگیرگ (سنگنشان) با حضور شش تیم از مناطق مختلف ولسوالی کجران، از طرف آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی برگزار شد.

این مسابقات در رده سنی بزرگسالان و با هدف احیای. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۱:۵۶
Background image

پایان رقابت‌های جام تابستانی فوتسال میان هشت تیم در بغلان

رقابت‌های فوتسال زیر نام جام تابستانی انستیتوت علوم صحی وزیری میان هشت تیم که ۱۰ روز پیش از سوی این نهاد در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان، در جمنازیوم ورزشی شهر پلخمری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۱:۵۴
Background image

مسابقات کورش با اشتراک ۱۰۰ ورزشکار در مرکز ولایت جوزجان برگزار گردید

رقابت‌های کورش از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان میان ۱۰۰ ورزشکار از مربوطات مرکز و ولسوالی‌های این ولایت برای مدت یک روز در مرکز دایر. . .

BACK TO NEWS