پکتیکا؛ آغاز رقابت‌های کرکت تیپ بال میان ۲۲ تیم در ولسوالی جانی‌خیل

org_admin
شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۴:۴۷
پکتیکا؛ آغاز رقابت‌های کرکت تیپ بال میان ۲۲ تیم در ولسوالی جانی‌خیل

نمایندگی فدراسیون کرکت تیپ بال در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پکتیکا، رقابت‌های کرکت تیپ بال را میان ۲۲ تیم در ولسوالی جانی‌خېل آغاز نمودند.

در نخستین بازی، تیم‌های جلالزو و هستی‌قلا به مصاف هم رفتند. تیم جلالزو برنده تاس شد و نخست توپ‌زنی کرد، که در هفت آور با از دست دادن شش بازیکن، ۹۹ دوش را هدف تعیین کرد. تیم هستی‌کلا در تعقیب با از دست دادن هشت بازیکن، تنها ۸۴ دوش کسب کرد و با تفاوت ۱۴ دوش بازی را واگذار کرد.

این رقابت‌ها به هدف رشد ورزش در مناطق دورافتاده راه‌اندازی شده و به‌مدت ۱۷ روز ادامه خواهد داشت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۱۲:۱۵
Background image

لوگر؛ برگزاری مسابقات بوکسینگ با اشتراک ۶۶ ورزشکار در مرکز

رقابت‌های بوکسینگ با میان ولایات لوگر، خوست، پکتیا و پکتیکا با اشتراک ۶۶ تن از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت لوگر، در مرکز شهر پل‌علم برگزار. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۱۲:۱۲
Background image

سمنگان؛برگزاری رقابت‌های بزکشی با اشتراک ۵۰ چاپنداز در مرکز

رقابت‌های بزکشی با اشتراک ۵۰ چاپنداز از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سمنگان، در مرکز شهر ایبک برگزار شد.

اولاق های آخر این رقابت‌ها را. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۹:۵۱
Background image

دعوت‌نامه مطبوعاتی!

 

دعوت‌نامه مطبوعاتی!

BACK TO NEWS