کندز؛ رقابت‌های محلی کورش میان ۷۰ ورزشکار در ولسوالی خان آباد برگزار شد

org_admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۷:۵۷
کندز؛ رقابت‌های محلی کورش میان ۷۰ ورزشکار در ولسوالی خان آباد برگزار شد

رقابت‌های محلی کورش میان ۷۰ ورزشکار از سوی نمایندگی فدراسیون کورش و کمیته ورزشی ولسوالی خان آباد در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز، در منطقه ذاهد ده ویران این ولسوالی به اشتراک پهلوانان از ولایت های بغلان ، تخار، سمنگان و کندز برگزار شد.

در این رقابت ها ۳۵ تن با شکست دادن حریفان خود جوایز را از آن خود کردند.

این رقابت‌ها به‌ مدت یک روز ، به‌ هدف رشد ورزش های عنعنوی، ترویج فرهنگ ورزش وتفریح سالم به باشندگان این ولسوالی برگزار شد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۶:۵۲
Background image

سرپل؛ برگزاری رقابت های کورش بااشتراک ۴۰ تن در مرکز

رقابت های کورش با اشتراک ۴۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سرپل، در قریه بالاکینت مرکز شهر این ولایت برگزار شد.

در این رقابت ها 20 تن. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۶:۴۴
Background image

مسابقات فوتسال میان ۲۴ تیم در ولسوالی چاه آب ولایت تخار پایان یافت

رقابت‌های فوتسال تحت عنوان جام حذفی از طرف نمایندگی فدراسیون فوتبال ولایت تخار با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت میان ۲۴ تیم که از بیست روز به اینسو در ولسوالی چاه آب این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۶:۴۱
Background image

برگزاری رقابت‌های کیک‌بکسنگ میان ۸۰ ورزشکار در ولایت غزنی

رقابت‌های دوستانه کیک‌بکسنگ با اشتراک ۸۰ ورزشکار از ۸ باشگاه ورزشی از سوی فدراسیون کیک‌بکسنگ ولایت غزنی با همکاری فدراسیون ملی این رشته و آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی در جمنازیم. . .

BACK TO NEWS