کندز؛ مسابقات پهلوانی کورش با اشتراک ۵۰ ورزشکار در منطقه چرخاب برگزار گردید

org2_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۱ - ۱۰:۴۷
کندز؛ مسابقات پهلوانی کورش با اشتراک ۵۰ ورزشکار در منطقه چرخاب برگزار گردید

رقابت‌های پهلوانی کورش بمناسبت عید سعید اضحی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز میان ۵۰ ورزشکار در اوزان مختلف برای مدت یک روز در منطقه چرخاب دایر گردید.

در انجام این پیکارها از میان ورزشکاران اشتراک کننده ۲۵ تن آنها با شکست دادن حریفان خود و با انتخاب داوران به مقام های قهرمانی دست یافته و حایز مقام های اول گردیدند.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد و توسعه ورزش های محلی و عنعنوی میان ورزشکاران و گرامی داشت از عید سعید اضحی عنوان گردیده است، که در پایان برای ورزشکاران برتر تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۱:۴۵
Background image

دایکندی؛ مسابقات موی‌تای با اشتراک چهل ورزشکار در ولسوالی سنگ‌تخت و بندر برگزار گردید

رقابت‌های ورزش‌های رزمی موی‌تای از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان ۴۰ ورزشکار برای مدت یک روز در ولسوالی سنگ‌تخت و بندر دایر گردید.

. . .
چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۱:۴۳
Background image

بامیان؛ رقابت های پرتاب سنگ با اشتراک ۳۰ تن در ولسوالی پنجاب برگزار شد

رقابت های پرتاب سنگ با اشتراک ۳۰ تن از سوی مدیریت بازی های ملی و محلی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان، در ولسوالی پنجاب برگزار شد.

در این رقابت ها ایوب، انعام الله و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۱:۳۸
Background image

بلخ؛ مسابقات پهلوانی کورش با اشتراک ۶۰ ورزشکار در ولسوالی شورتپه برگزار گردید

رقابت‌های پهلوانی کورش از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش بلخ میان ۶۰ ورزشکار در قريه دالی ولسوالی شورتپه به مدت یک شب دایر گردید.

در فرجام این پیکارها. . .

BACK TO NEWS