کندز ؛ رقابتهای فوتبال میان چهار تیم در ولسوالی دشت ارچی به پایان رسید

org_admin
شنبه ۱۴۰۳/۹/۳ - ۱۳:۲۵
کندز ؛ رقابتهای فوتبال میان چهار  تیم در ولسوالی دشت ارچی به پایان رسید

رقابتهای فوتبال میان چهار تیم از سوی نمایندگی فدراسیون فوتبال و کمیته ورزشی ولسوالی ارچی در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز، در ولسوالی دشت ارچی برگزار شد.

در این‌ رقابت ها تیم های کلباد، خواجه غار، استقلال و قرلق اشتراک داشتند که در دیدار نهایی این مسابقات تیم قرلق به مصاف تیم خواجه غار رفت که در نتیجه تیم خواجه غار با تفاوت ۱ـ۰ گول حریف را شکست داد و قهرمان شد.

این‌ رقابت ها به هدف تشویق جوانان به ورزش ، به‌ مدت سه روز برگزار شد.

در پایان از سوی ریاست ورزشی این‌ ولایت به تیم قهرمان جام قهرمانی و به‌ بازیکنان برتر جوایز گوناگون ورزشی داده شدند.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۵/۵/۹ - ۱۲:۴۳
Background image

لیگ برتر فوتسال در ولایت لوگر میان ۱۰ تیم آغاز شد

لیگ برتر فوتسال از سوی نمایندگی فدراسیون فوتبال در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش لوگر میان ۱۰ تیم در قالب ۴۵ دیدار آغاز شد.

بازی نخست را تیم های جوانان لوگر و شیران خراسان انجام. . .

جمعه ۱۴۰۵/۵/۹ - ۱۲:۴۰
Background image

رقابت های سنوکر و بلیارد در ولایت غور آغاز شد

نمایندگی فدراسیون سونکر و بیلیارد در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور بین ۳۶ ورزشکارافتتاح شد.

هدف از برگزاری این مسابقات استقبال از جشن استقلال عنوان شده است که یک هفته. . .

جمعه ۱۴۰۵/۵/۹ - ۱۲:۳۹
Background image

برگزاری مسابقات پارکور میان ۴۰ ورزشکار در ولایت بلخ

نمایندگی فدراسیون فری رانینگ پارکور در هماهنگی با ریاست تربیت بدنی و ورزش بلخ رقابت‌های این رشته را میان ۴۰ ورزشکار از ۱۰ باشگاه برگزار نمودند.

در این مسابقات ورزشکاران در کتگوری سنی. . .

BACK TO NEWS