غزنی؛ اولین دور مسابقات بوکسینگ با اشتراک هفت ولایت آغاز گردید

org2_admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۹:۴
غزنی؛ اولین دور مسابقات بوکسینگ با اشتراک هفت ولایت آغاز گردید

اولین دور رقابت‌های تابستانی زون جنوب شرق بوکسینگ از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی میان ۱۴۰ ورزشکار از هفت ولایت کشور برای مدت دو روز آغاز گردید.

در این پیکارها ورزشکاران در کتگوری های سنی نوجوانان، جوانان به بزرگسالان با هم‌دیگر رقابت خواهند نمود، که در انجام از میان ورزشکاران اشتراک کننده برترین های آنها با با شناسائی داوران گزینش خواهند گردید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۰:۴
Background image

رقابتهای بایسکل رانی میان ۲۰ ورزشکار در بامیان برگزار شد

نمایندگی فدراسیون بایسکل رانی در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش بامیان رقابتهای این رشته را میان ۲۰ ورزشکار از ولایت های کابل ، بامیان و غزنی برگزار نمودند.

در اخیر این مسابقات. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۰:۳
Background image

تخار؛ برگزاری رقابت های کشتی محلی با اشتراک ۸۰ تن در شهر تالقان

رقابت های کشتی محلی با اشتراک ۸۰ تن از سوی مدیریت بازی های ملی و محلی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در چمن شهرداری تالقان برگزار شد.

در این رقابت ها ۴۰ با شکست دادن. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۰:۱
Background image

پایان کورس مربیگری لایسنس دی فوتبال در ولایت غور

نمایندگی فدراسیون فوتبال ولایت غور در همکاری با فدراسیون فوتبال و در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت کورس مربیگری لایسنس دی فوتبال آسیا را میان ۳۰ مربی پنج روز قبل برگزار. . .

BACK TO NEWS