کندز؛ مسابقات کورش با اشتراک ۴۰ تن از محصلین پوهنزی های پوهنتون کندز برگزار گردید

org_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۲۲:۸
کندز؛ مسابقات کورش با اشتراک ۴۰ تن از محصلین پوهنزی های پوهنتون کندز برگزار گردید

رقابت‌های کورش از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز و با هماهنگی پوهنتون کندز با اشتراک ۴۰ تن از محصلین پوهنزی های مختلف برای مدت یک روز دایر گردید.

در انجام این پیکارها از میان محصلین اشتراک کننده ۲۰ تن آنها توانستند با بیشترین امتیاز و شکست دادن حریفان خود به مقام های قهرمانی دست پیدا کنند و حایز مقام های اول گردیدند.

هدف از برگزاری این مسابقات ایجاد وحدت و همدلی میان محصلین پوهنتون کندز عنوان گردیده است.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۴/۱۲/۱۵ - ۱۶:۲۰
Background image

محسن رضایی

محسن رضایی یکی از چهره‌های درخشان و بااستعداد تیم ملی تکواندوی افغانستان است که با تلاش‌های خستگی‌ناپذیر و اراده‌ی قوی خود، افتخارات بزرگی را برای کشور به ارمغان آورده است.

آقای رضایی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۳:۲۱
Background image

زندگی‌نامه علی‌رضا احمدی؛ ستاره نوجوان فوتسال افغانستان

علی‌‌رضا احمدی در ماه دلو سال ۱۳۸۸ در شهر قم ایران به دنیا آمد. او از سه‌سالگی عاشق فوتسال شد و بیشتر وقت‌های کودکی‌اش را با توپ سپری می‌کرد. فوتسال برایش تنها یک بازی نبود، بلکه علاقه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۰:۵
Background image

دست‌آورد و فعالیت‌های یک ساله آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان

بر اساس هدایات رهبری اداره ورزش کشور مبنی بر رشد و گسترش ورزش از مرکز به ولایت‌ها و از ولایت‌ها به ولسوالی‌ها؛ ازاول ماه حمل تا آخر ماه دلو سال ۱۴۰۴ براساس پلان سالانه، ۲۰۸ برنامه بزرگ. . .

BACK TO NEWS