تخار؛ مسابقات کورش با اشتراک ۵۰ ورزشکار در شهر تالقان برگزار گردید

org_admin
شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۱:۵۴
تخار؛ مسابقات کورش با اشتراک ۵۰ ورزشکار در شهر تالقان برگزار گردید

رقابت‌های کورش از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار میان ۵۰ ورزشکار از مربوطات مرکز و ولسوالی‌های این ولایت برای مدت یک روز در شهر تالقان دایر گردید.

در انجام این پیکارها از میان ورزشکاران اشتراک کننده ۲۵ تن آنها با شکست دادن حریفان خود به مقام های قهرمانی دست یافته و حایز مقام‌های اول گردیدند.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد و توسعه ورزش‌های محلی و عنعنوی میان ورزشکاران ولایات عنوان گردیده است، که در پایان برای ورزشکاران برتر تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۱:۵۸
Background image

برگزاری مسابقات محلی سنگیرگ در منطقه زردگلان ولسوالی کجران، ولایت دایکندی

رقابتهای ورزش محلی سنگیرگ (سنگنشان) با حضور شش تیم از مناطق مختلف ولسوالی کجران، از طرف آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی برگزار شد.

این مسابقات در رده سنی بزرگسالان و با هدف احیای. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۱:۵۶
Background image

پایان رقابت‌های جام تابستانی فوتسال میان هشت تیم در بغلان

رقابت‌های فوتسال زیر نام جام تابستانی انستیتوت علوم صحی وزیری میان هشت تیم که ۱۰ روز پیش از سوی این نهاد در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان، در جمنازیوم ورزشی شهر پلخمری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۱:۵۴
Background image

مسابقات کورش با اشتراک ۱۰۰ ورزشکار در مرکز ولایت جوزجان برگزار گردید

رقابت‌های کورش از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان میان ۱۰۰ ورزشکار از مربوطات مرکز و ولسوالی‌های این ولایت برای مدت یک روز در مرکز دایر. . .

BACK TO NEWS