والی کندز از ورزشکاران تقدیر کرد.

Anonymous (not verified)
چهارشنبه ۱۴۰۰/۱۰/۱ - ۱۰:۵۰
والی کندز از ورزشکاران تقدیر کرد.

سمیر هیبت

چهار شنبه ۱ جدی ۱۴۰۰

تیم شش نفره ورزشکاران ولایت کندز که در مسابقات کابل قهرمانی را به دست آورده بودند از سوی والی این ولایت و هیت همراه شان مورد تقدیر و تشویق قرار گرفت.

ولایت کندز به گرفتن بیشترین کمربند در مسابقات (کمر بند طلایی ) در مقام اول قرار گرفت و تیم های کابل و هرات به ترتیب دوم و سوم شدند.

در این مسابقات ۳۰۰ ورزشکار از ۲۰ ولایت شرکت داشتند که از آن جمله عنایت الله شریفی در وزن ۶۵ کیلو گرام قدرت الله مبارز در وزش ۸۳ کیلو گرام الله محمد نظری در وزن ۸۷ کیلو گرام جاوید صافی در وزن ۶۰ کیلو گرام زلمی صمدی در وزن ۵۸ کیلو گرام و ذبیح الله محمدی در وزن ۶۰ کیلو گرام کپ های قهرمانی این بازی های را کسب کرده بودند.

قابل یاد اوریست والی کندز برای رشد و توسعه ورزش در این ولایت برای ورزشکاران وعده همکاری سپرده و افزود ورزشکاران کسانی اند که به لب های مردم رنج دیده خود لبخند می آورند و باید مورد تقدیر قرار گیرند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۷ - ۱۱:۱۲
Background image

مسابقات تیبپ‌بال کرکت جام خزانی در ولسوالی چرخ ولایت لوگر آغاز گردید

رقابت‌های تیپ‌بال کرکت تحت عنوان جام خزانی، از سوی علاقه‌مندان این رشته، با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت لوگر و با اشتراک ۱۰ تیم برتر از مناطق مختلف ولسوالی چرخ، در این ولسوالی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۷ - ۱۱:۱۱
Background image

مسابقات انتخابی ووشو با اشتراک ۴۰ ورزشکار در مرکز ولایت بامیان برگزار گردید

رقابت‌های انتخابی ووشو، از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان و با اشتراک ۲۰ جوره ورزشکار از مرکز و ولسوالی‌های این ولایت، در کتگوری‌های سنی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۷ - ۱۱:۹
Background image

مسابقات بزکشی با اشتراک ۶۰ چاپنداز در شهر میمنه ولایت فاریاب برگزار گردید

رقابت‌های بزکشی از سوی نماینده فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت فاریاب میان ۶۰ چاپنداز برای مدت یک روز در شهر میمنه برگزار گردید.

در جریان این مسابقات، خط نخست. . .

BACK TO NEWS