غزنی؛ رقابت های تیپ بال کرکت با اشتراک ۱۲ تیم در ولسوالی اندر آغاز شد

org_admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۶:۱۶
غزنی؛ رقابت های تیپ بال کرکت با اشتراک ۱۲ تیم در ولسوالی اندر آغاز شد

رقابت های تیپ بال کرکت با اشتراک ۱۲ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته درهمکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی؛ در ولسوالی اندر آغاز شد.

در نخستین دیدار این رقابت ها تیم اتلان ابراهیمزو در ۱۲اور با از دست دادن ۶نفر ۱۷۰ دوش هدف تعیین کرد و در مقابل تیم سرفراز با از دست دادن ۱۰ نفر۱۱۰ دوش کرد و به تفاوت ۶۰ دوش تیم اتلان پیروز شد.

این رقابت ها به هدف رشد کرکت و تشویق جوانان به ورزش؛ در مدت یک ماه برگزار خواهد شد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۶:۵۲
Background image

سرپل؛ برگزاری رقابت های کورش بااشتراک ۴۰ تن در مرکز

رقابت های کورش با اشتراک ۴۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سرپل، در قریه بالاکینت مرکز شهر این ولایت برگزار شد.

در این رقابت ها 20 تن. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۶:۴۴
Background image

مسابقات فوتسال میان ۲۴ تیم در ولسوالی چاه آب ولایت تخار پایان یافت

رقابت‌های فوتسال تحت عنوان جام حذفی از طرف نمایندگی فدراسیون فوتبال ولایت تخار با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت میان ۲۴ تیم که از بیست روز به اینسو در ولسوالی چاه آب این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۶:۴۱
Background image

برگزاری رقابت‌های کیک‌بکسنگ میان ۸۰ ورزشکار در ولایت غزنی

رقابت‌های دوستانه کیک‌بکسنگ با اشتراک ۸۰ ورزشکار از ۸ باشگاه ورزشی از سوی فدراسیون کیک‌بکسنگ ولایت غزنی با همکاری فدراسیون ملی این رشته و آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی در جمنازیم. . .

BACK TO NEWS