بازگشت کشتی گیران غزنی از ننگرهار و تقدیر آنان از سوی مسوولان ورزش

Afzal-af
یکشنبه ۱۴۰۰/۱۱/۱۰ - ۱۰:۳۶
بازگشت کشتی گیران غزنی از ننگرهار و تقدیر آنان از سوی مسوولان ورزش

ورزشکارانی رشته پهلوانی ولایت غزنی که به خاطر اشتراک در مسابقات چلینجی به ولایت ننگرهار رفته بودند پس از ختم مسابقات با کسب پنج مدال باز گشتند.

بر بنیاد معلومات آمریت تربیت بدنی و لایت غزنی در این مسابقات از ولایت غزنی هشت ورزشکار شرکت نموده بودنذ که پنج تن آنان حریف های شان را شکست دادند و مقام های اول را از آن خود نمودند.

این ورزشکاران روز شنبه ۹ دلو در محفلی از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش و مردم شریف ولایت غزنی مورد تشویق و تقدیر قرار گرفتند.

همچنان از سوی حاجی بلال مجاهد آمر ورزشی برای مسوو ل فدراسیون پهلوانی و مربی تیم منتخب ولایت غزنی یک یک سوب چپن طور تحفه اهدا شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۷:۷
Background image

کاپیسا؛ رقابت های فوتبال با اشتراک ۱۲ تیم در ولسوالی اله‌سای آغاز شد

رقابت های فوتبال با اشتراک ۱۲ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون ملی فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت کاپیسا، در ولسوالی اله‌سای آغاز شد.

در نخستین دیدار این رقابت ها تیم. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۳:۳۵
Background image

آغاز رقابت‌های انتخابی والیبال در لغمان

رقابت‌های انتخابی والیبال میان ۷۶ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون والیبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت لغمان، جمنازیوم ورزشی آمریت این ولایت آغاز شد.

در بازی نخست این رقابت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۳:۳۳
Background image

پایان رقابت‌های فوتبال میان هشت تیم در پکتیکا

رقابت‌های فوتبال میان هشت تیم که از سوی نمایندگی فدراسیون فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پکتیکا، در قریه کشیوال از مربوطات مرکز این ولایت برگزار شده بود، با قهرمانی. . .

BACK TO NEWS