پروان؛ برگزاری نمایش‌های ورزشی به مناسبت پنجمین سالروز پیروزی

org2_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۰:۳۱
پروان؛ برگزاری نمایش‌های ورزشی به مناسبت پنجمین سالروز پیروزی

به مناسبت بیست‌وچهارم اسد و پنجمین سالروز پیروزی امارت اسلامی افغانستان، نمایشات ورزشی رشته‌های ووینام، تکواندو، پرورش اندام، آشی‌هارا کاراته، بوکسینگ و ورزش‌های رزمی در ولایت پروان برگزار شد.


در این برنامه، بیش از ۵۰۰ ورزشکار با اجرای نمایشات جذاب و دیدنی و رژه ورزشی، توانایی‌های خود را به نمایش گذاشتند و هزاران تن از علاقه‌مندان نیز حضور داشتند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۱:۵۱
Background image

هرات؛ آغاز جام اتحاد و همدلی فوتسال با اشتراک ۱۰ تیم و جام حذفی فوتبال با حضور ۸ تیم در ولسوالی کشک رباط‌سنگی

جام اتحاد و همدلی فوتسال با اشتراک ۱۰ تیم و جام حذفی فوتبال با حضور هشت تیم، از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات، در ولسوالی کشک رباط‌‌‌. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۱:۵۰
Background image

مسابقات فوتسال میان ۱۰ تیم در ولسوالی گیلان ولایت غزنی آغاز شد

رقابت‌های فوتسال تحت نام جام هم‌بستگی با هماهنگی آمریت المپیک تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی میان ۱۰ تیم در میدان سبز سادات ولسوالی گیلان این ولایت برای مدت یک ماه آغاز شد.

بازی افتتاحیه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۱:۴۷
Background image

مسابقات پهلوانی با اشتراک ۵۰ پهلوان در ولسوالی قوشتپه ولایت جوزجان برگزار گردید

رقابت‌های پهلوانی از سویی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان میان ۵۰ ورزشکار در ولسوالی قوشتپه ولایت جوزجان برگزار گردید.

در انجام این پیکار‌ها،. . .

BACK TO NEWS