نخستین دور مسابقات‌ قهرمانی جودو با اشتراک ۱۰۰ ورزشکار در مرکز ولایت تخار برگزار شد

org_admin
شنبه ۱۴۰۵/۶/۷ - ۱۷:۲
نخستین دور مسابقات‌ قهرمانی جودو با اشتراک ۱۰۰ ورزشکار در مرکز ولایت تخار برگزار شد

نخستین دور رقابت‌های قهرمانی جودو تحت عنوان جام عبدالبشیر قدیری از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار و با اشتراک ۱۰۰ ورزشکار از هفت ولایت کشور، در شهر تالقان برگزار شد.

در این رقابت‌ها ورزشکاران ولایت‌های کابل، تخار، کندز، بغلان، بدخشان، سمنگان و بلخ با یکدیگر به رقابت پرداختند که در پایان، تیم تخار مقام نخست، بغلان مقام دوم و کندز مقام سوم را به‌دست آوردند.

هدف از برگزاری این رقابت‌ها، گرامی‌داشت از نخستین مدال المپیکی جودوی افغانستان و تجلیل از افتخارآفرینی ورزشکاران کشور، به‌ویژه در رشته جودو عنوان شده است، که در پایان، برای تیم‌های اول تا سوم کپ قهرمانی و برای ورزشکاران برتر، مدال، حکم قهرمانی، جوایز نقدی و لباس‌های جودو اهدا شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۸ - ۱۴:۱۳
Background image

غزنی؛ پایان رقابت های نیزه زنی بین ۳۲ تیم با اشتراک ۱۲۸ تن در ولسوالی اندر

رقابت های نیزه زنی با میان ۳۲ تیم با اشتراک ۱۲۸ تن، در سه بخش سنگل، سنگل لین و سیکشن از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی، در ولسوالی اندر. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۸ - ۱۳:۵۲
Background image

لوگر؛ پایان رقابت های تیپ بال با اشتراک ۸ تیم در ولسوالی چرخ

رقابت های تیپ بال با اشتراک ۸تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت لوگر، در ولسوالی چرخ به پایان رسید.

در فینال این رقابت ها تیم جوانان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۸ - ۱۳:۴۳
Background image

نورستان؛ مسابقات غرسی با اشتراک ۸ تیم در ولسوالی دوآب آغاز شد

رقابت های غرسی با اشتراک ۸ تیم از سوی مدیریت بازی های ملی و محلی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت نورستان، در قریه اتتی ولسوالی دوآب آغاز شد.

در نخستین دیدار این رقابت ها تیم موم به تفاوت. . .

BACK TO NEWS