ورزشکاران موتای کشور در رقابتهای جهانی جوانان به درخشش خوبی پیش میرند.

Anonymous (not verified)
پنجشنبه ۱۳۹۸/۷/۱۱ - ۱۱:۴۲
ورزشکاران موتای کشور در رقابتهای جهانی جوانان به درخشش خوبی پیش میرند.

ورزشکاران موتای کشور در رقابتهای جهانی جوانان به درخشش خوبی پیش میرند.
امین الله کریمی ملی پوش ۵۴ کیلو گرام موی تای کشور در دومین دیدارش حریف بریتانیای اش را در روند دوم نیکوت کرد و به مرحله بعد صعود کرد.
در ادامه این رقابت ها امروز فرهاد حسینی در وزن ۵۷ کیلو گرام در سومین بازی اش به مصاف حریف قدرت مند روسی اش به میدان می رود و امین الله کریمی در وزن ۵۴ کیلو گرام با فرانسه رقابت دارد.
قابل یاد اوری است رقابت های قهرمانی جوانان جهان از تاریخ ۲۸ سپتامبر الی ۶ اکتوبر ۲۰۱۹ به میزبانی آنتالیا ترکیه برگزار شده است .

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۹ - ۱۱:۱۱
Background image

رقابت‌های لیگ الف فوتبال با اشتراک ۱۴ تیم در ولایت بدخشان آغاز شد

رقابت‌های لیگ الف فوتبال میان ۱۴ تیم از سوی نمایندگی ملی فدراسیون ملی فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بدخشان، در شهر فیض آباد آغاز شد.

در نخستین دیدار این‌ رقابت ها. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۹ - ۱۰:۴۵
Background image

برگزاری رقابت‌های کورش با حضور ۶۰ ورزشکار در جوزجان

رقابت‌های کورش با اشتراک ۶۰ ورزشکار در اوزان مختلف، از سوی نمایندگی فدراسیون ملی کورش در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان، در مرکز شهر شبرغان برگزار شد.

در این‌ رقابت ها. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۹ - ۱۰:۴۳
Background image

تیم فوتسال لیسه رباط دشت قهرمان جام وحدت معارف در دایکندی شد

رقابت‌های جام وحدت معارف میان ۱۴ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون ملی فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی، در مرکز شهر نیلی به‌ قهرمانی تیم فوتسال لیسه رباط‌دشت‌ به. . .

BACK TO NEWS