آغاز رقابت‌های جام رمضانی کرکت تیپ بال میان ۱۲ تیم در ولسوالی اسمار ولایت کنر

org_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۱:۱۸
آغاز رقابت‌های جام رمضانی کرکت تیپ بال میان ۱۲ تیم در ولسوالی اسمار ولایت کنر

رقابتهای جام رمضانی کرکت تیپ بال در قریه شیر کسی ولسوالی اسمار میان ۱۲ تیم در همکاری با آمریت ورزشی ولایت کنر آغاز شد.

بازی نخست این مسابقات را تیم های ستاره اسمار ینگ و تیم جوانان شیر کسی انجام دادند و در اولین توپ زدن تیم ستاره اسمار ینگ در هشت اوور تعیین شده با از دست دادن چهار بازیکن توانست ۱۳۹ دوش به تیم مقابل هدف تعیین نمایند ، در مرحله دوم تیم شیر کسی هدف تعیین شده را پوره نتوانست و در هشت بازیکن بازی را باختند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۵:۳
Background image

زابل؛ تیم غزنویان قهرمان رقابت‌های فوتبال جام اتحاد شد

نمایندگی فدراسیون فوتبال در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت زابل، رقابت‌های فوتبال را زیر نام جام اتحاد میان هفت تیم در شهر قلات، مرکز این ولایت برگزار نموده بودند که با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۵۷
Background image

سمنگان؛ رقابت های بزکشی با اشتراک ۸۰ تن در شهر ایبک پایان یافت

رقابت های بزکشی با اشتراک ۸۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سمنگان، در مرکز شهر ایبک پایان یافت.

اولاق هایی آخر این رقابت را پهلوان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۳:۵۵
Background image

کابل؛ محفل تقدیر از محمد یوسف کارگر به مناسبت عضویت در کمیته تخنیکی و انکشافی فیفا برگزار شد

ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور، طی محفلی از محمد یوسف کارگر رئیس فدراسیون ملی فوتبال افغانستان، به پاس کسب عضویت در کمیته تخنیکی و انکشافی فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا). . .

BACK TO NEWS