غزنی؛ رقابت‌های نیزه‌زنی با اشتراک ۲۴۰ سوارکار در قالب ۲۰ تیم در ولسوالی اندر این ولایت برگزار شد

org2_admin
شنبه ۱۴۰۳/۵/۶ - ۱۲:۱۴
غزنی؛ رقابت‌های نیزه‌زنی با اشتراک ۲۴۰ سوارکار در قالب ۲۰ تیم در ولسوالی اندر این ولایت برگزار شد

رقابت‌های بازی محلی نیزه‌زنی با اشتراک ۲۴۰ سوارکار در قالب ۲۰ تیم از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی در میدان ورزشی قریه‌ی علی‌جان ولسوالی اندر این ولایت برگزار شد.

این رقابت‌ها که برای یک روز جریان داشت، یک تیم از ولایت پکتیکا، یک تیم از ولایت خوست، یک تیم از ولسوالی گیرو، یک تیم از ولسوالی ده‌یک و مابقی ۱۶ تیم‌ از ولسوالی اندر در این رقابت‌ها حضور داشتند.

در پایان این رقابت‌ها تیم نیزه‌زنی لوی‌پکتیکا با کسب ۱۲ امتیاز مقام نخست، اتفاق با کسب ۱۰ امیتاز دوم و تیم حاجی نیاز با کسب ۹ امتیاز مقام سوم این رقابت‌ها را کسب کردند.

در پایان برای سوارکاران برتر کپ و تقدیرنامه نیز اهداء شد.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۵/۵/۹ - ۱۲:۴۳
Background image

لیگ برتر فوتسال در ولایت لوگر میان ۱۰ تیم آغاز شد

لیگ برتر فوتسال از سوی نمایندگی فدراسیون فوتبال در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش لوگر میان ۱۰ تیم در قالب ۴۵ دیدار آغاز شد.

بازی نخست را تیم های جوانان لوگر و شیران خراسان انجام. . .

جمعه ۱۴۰۵/۵/۹ - ۱۲:۴۰
Background image

رقابت های سنوکر و بلیارد در ولایت غور آغاز شد

نمایندگی فدراسیون سونکر و بیلیارد در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور بین ۳۶ ورزشکارافتتاح شد.

هدف از برگزاری این مسابقات استقبال از جشن استقلال عنوان شده است که یک هفته. . .

جمعه ۱۴۰۵/۵/۹ - ۱۲:۳۹
Background image

برگزاری مسابقات پارکور میان ۴۰ ورزشکار در ولایت بلخ

نمایندگی فدراسیون فری رانینگ پارکور در هماهنگی با ریاست تربیت بدنی و ورزش بلخ رقابت‌های این رشته را میان ۴۰ ورزشکار از ۱۰ باشگاه برگزار نمودند.

در این مسابقات ورزشکاران در کتگوری سنی. . .

BACK TO NEWS