تیم ملی فوتبال زیر سن ۱۷ سال کشور در سلسله مسابقات مرکز آسیا ( کافا ) تیم قرقیزستان را شکست داد

org_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۵/۳۰ - ۱۳:۵۹
تیم ملی فوتبال زیر سن ۱۷ سال کشور در سلسله مسابقات مرکز آسیا ( کافا ) تیم قرقیزستان را شکست داد

تیم ملی فوتبال زیر سن ۱۷ سال کشور در نخستین بازی‌اش در سلسله مسابقات مرکز آسیا ( کافا ) تیم ملی زیر سن ۱۷ سال قرقیزستان را با نتیجه‌ی سنگین ۰_۲ شکست داده، و راه را برای خود در این تورنمنت باز کرد.

گفتنیست، که گول های ورود به دروازه قرقیزستان را آرش احمدی و یاسر صافی بازیکنان برتر تیم ملی فوتبال زیر سن ۱۷ سال کشور به ثمر رساندند.

تیم ملی فوتبال زیر سن ۱۷ سال از چندی به اینسو تحت حمایت فدراسیون فوتبال قرار گرفته، که از طرف این فدراسیون و با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور برای شرکت در مسابقات مرکز آسیا ( کافا ) از چندی به اینسو عازم شهر دوشنبه کشور تاجیکستان گردیدند.

این تورنمنت با اشتراک ورزشکاران از کشور های ایران، قرقیزستان، ترکمنستان، افغانستان و تاجیکستان قرار است ادامه یابد، که افغانستان در گروه A با تیم های تاجیکستان قرقیزستان هم گروه می‌باشد.

هدف شرکت تیم ملی فوتبال زیر سن ۱۷ سال کشور در این مسابقات آماده سازی جسمانی و فیزیکی ورزشکاران برای حضور در رقابت های جام ملت های آسیا عنوان گردیده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۴:۲۸
Background image

مسابقات پهلوانی با اشتراک ۵۵ پهلوان در ولسوالی امام صاحب ولایت کندز برگزار گردید

مسابقات پهلوانی از سوی نمایندگی فدراسیون کورش با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز با اشتراک ۵۵ پهلوان، به مدت یک شب در قریه ایسکی ولسوالی امام صاحب برگزار گردید.

در انجام این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۴:۲۷
Background image

افتتاح نخستین میدان فوتسال چمن مصنوعی در ولسوالی صیاد ولایت سرپل

نخستین میدان ورزشی فوتسال با چمن مصنوعی، از سوی حاجی امان‌الله، با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سرپل، با هزینه دو میلیون و دوصد هزار افغانی، در ولسوالی صیاد این ولایت افتتاح و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۴:۲۴
Background image

مسابقات بزکشی با اشتراک ۷۰ چاپنداز در ولسوالی امام صاحب ولایت کندز برگزار گردید

رقابت‌های بزکشی از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز با اشتراک حدود ۷۰ چاپنداز از نقاط مختلف ولایت کندز، به مدت یک روز در ولسوالی امام صاحب. . .

BACK TO NEWS