بادغیس ؛ رقابت های لیگ برتر فوتسال میان ۱۰ تیم‌ در شهر قلعه نو آغاز شد

org2_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۷/۲۹ - ۱۶:۳۳
بادغیس ؛ رقابت های لیگ برتر فوتسال میان ۱۰ تیم‌ در شهر قلعه نو آغاز شد

رقابت‌های لیگ برتر فوتسال میان ۱۰ تیم به حمایت مالی شرکت مخابراتی روشن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بادغیس در جمنازیوم ورزشی شهر قلعه نو در یک مراسم با شگوه آغاز شد.

در نخستین دیدار این رقابت ها تیم فوتسال برادران به مصاف امید پرستان برگزار شد که در نتیجه تیم امید پرستان ۲ـ۱ گول حریف خود را شکست داد و پیروز شد.

این رقابت ها به هدف

تشویق جوانان و راهیابی تیم‌ قهرمان به مسابقات زون غرب فوتسال کشور ، به مدت یک ماه برگزار خواهد داشت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۱۰:۳۹
Background image

پکتیا؛ رقابت‌های والیبال میان هشت تیم در شهر گردیز به پایان رسید

رقابت‌های والیبال میان هشت تیم که از سوی ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت پکتیا، در شهر گردیز مرکز این ولایت برگزار شده بود، با قهرمانی تیم انتخابی نیازی به پایان رسید.

در بازی نهایی این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۰ - ۲۰:۲۵
Background image

دعوت‌نامه مطبوعاتی!


دعوت‌نامه مطبوعاتی!

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۰ - ۱۹:۵۲
Background image

مسابقات خزانی بزکشی در ولسوالی خنجان ولایت بغلان برگزار گردید

رقابت‌های خزانی بزکشی از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان، به مدت دو روز در مرکز ولسوالی خنجان برگزار شد.

در این پیکار‌ها حدود ۸۰ تن از. . .

BACK TO NEWS