برگزاری ششمین دور رقابت های جوجیتسو در کابل

Anonymous (not verified)
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۷ - ۱۲:۵۷
برگزاری ششمین دور رقابت های جوجیتسو در کابل

برگزاری ششمین دور رقابت های جوجیتسو در کابل

این رقابت ها با اشتراک ۳۰۰ورزشکار در رده های سنی جوانان و بزرگ سالان امروز با میزبانی کابل آغاز شد و قرار است تا ۵ روز دیگر ادامه داشته باشد .

به گفته مسوولین این فدراسیون این مسابقات در دو سبک نیوازا جوجیتسو و فول کنتک جوجیتسو به هدف راه یابی به رقابت های تیم ملی خوانده شده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۴:۴۸
Background image

حافظ احمد جان زدران معاون فنی و مسلکی اداره ورزش کشور با تیم مدرسین و اساتید کوهنوردی از کشور ایران دیدار نمود

حافظ احمدجان زدران معاون فنی و مسلکی ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور، با تیم مدرسین و اساتید کوهنوردی جمهوری اسلامی ایران دیدار کرد و از حضور آنان در افغانستان به‌منظور آموزش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۴:۴۶
Background image

مسابقات فوتسال میان دوازده تیم در ولسوالی حصه دوم ولایت کاپیسا به پایان رسید

رقابت‌های فوتسال از طرف نمایندگی فدراسیون فوتبال ولایت کاپیسا با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت میان دوازده تیم به شکل دو گروپ که از یک ماه به اینسو در ولسوالی حصه دوم ادامه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۴:۴۳
Background image

مسابقات حذفی سنوکر میان ۴۰ بازیکن در ولسوالی اندخوی ولایت فاریاب به پایان رسید

رقابت‌های سنوکر تحت عنوان جام حذفی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت فاریاب میان چهل بازیکن که از یک هفته به اینسو در ولسوالی اندخوی ادامه داشت،. . .

BACK TO NEWS