بلخ؛ مسابقات پهلوانی کورش با اشتراک ۱۲۰ ورزشکار در شهر مزارشریف دایر گردید

org2_admin
شنبه ۱۴۰۴/۲/۶ - ۱۳:۱۳
بلخ؛ مسابقات پهلوانی کورش با اشتراک ۱۲۰ ورزشکار در شهر مزارشریف دایر گردید

رقابت‌های محلی پهلوانی کورش از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ میان ۱۲۰ ورزشکار در پروژه استقلال شهر مزار شریف برای مدت یک روز دایر گردید.

در انجام این پیکارها از میان ورزشکاران اشتراک کننده هشتاد تن آنها به نتیجه مساوی دست یافته و چهل تن دیگر آنها با شکست دادن حریفان خوب به مقام های قهرمانی رسیده و حایز مقام های اول گردیدند.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد و توسعه ورزش های محلی و عنعنوی و ایجاد تفریح سالم میان ورزشکاران اشتراک کننده عنوان گردیده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۴:۴۸
Background image

حافظ احمد جان زدران معاون فنی و مسلکی اداره ورزش کشور با تیم مدرسین و اساتید کوهنوردی از کشور ایران دیدار نمود

حافظ احمدجان زدران معاون فنی و مسلکی ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور، با تیم مدرسین و اساتید کوهنوردی جمهوری اسلامی ایران دیدار کرد و از حضور آنان در افغانستان به‌منظور آموزش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۴:۴۶
Background image

مسابقات فوتسال میان دوازده تیم در ولسوالی حصه دوم ولایت کاپیسا به پایان رسید

رقابت‌های فوتسال از طرف نمایندگی فدراسیون فوتبال ولایت کاپیسا با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت میان دوازده تیم به شکل دو گروپ که از یک ماه به اینسو در ولسوالی حصه دوم ادامه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۴:۴۳
Background image

مسابقات حذفی سنوکر میان ۴۰ بازیکن در ولسوالی اندخوی ولایت فاریاب به پایان رسید

رقابت‌های سنوکر تحت عنوان جام حذفی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت فاریاب میان چهل بازیکن که از یک هفته به اینسو در ولسوالی اندخوی ادامه داشت،. . .

BACK TO NEWS