دایکندی؛ دوازدهمین دور مسابقات پانکریشن با اشتراک ۱۰۰ ورزشکار در مرکز برگزار گردید

org2_admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۹ - ۱۵:۳۴
دایکندی؛ دوازدهمین دور مسابقات پانکریشن با اشتراک ۱۰۰ ورزشکار در مرکز برگزار گردید

دوازدهمین دور رقابت‌های ورزش‌های رزمی پانکریشن از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان ۱۰۰ ورزشکار از ولایت کابل و کلب های ولایت دایکندی برای مدت یک روز دایر گردید.

این پیکارها که به شکل تک فایت دایر گردیده بود، در انجام از میان ورزشکاران اشتراک کننده ۵۰ تن آنها با شکست دادن حریفان خود به مقام های قهرمانی دست یافته و حایز مقام های اول گردیدند.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد و توسعه ورزش‌های رزمی، تشویق جوانان به ورزش و شناسائی چهره های برتر عنوان گردیده است، که در پایان برای ورزشکاران برتر تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۰:۹
Background image

تخار؛ برگزاری رقابت های کشتی محلی با اشتراک۶۰ تن در ولسوالی در قد

رقابت های کشتی محلی با اشتراک ۶۰ تن از سوی مدیریت بازی های ملی و محلی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در ولسوالی در قد برگزار شد.

در این رقابت ها ۳۰ تن با شکست دادن حریفان خود دست. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۰:۶
Background image

تخار؛ برگزاری رقابت های رسیمان کشی با اشتراک۱۸ تن در شهر تالقان

رقابت های میان سه تیم با اشتراک ۱۸ تن از سوی مدیریت بازی های ملی و محلی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در مرکز شهر تالقان برگزار شد.

در این رقابت ها تیم محمد اسماعیل مقام اول و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۰:۴
Background image

تخار؛ برگزاری رقابت های پرتاب سنگ با اشتراک ۴۰ تن در شهر تالقان

رقابت های پرتاب سنگ با اشتراک ۴۰ تن از سوی مدیریت بازی های ملی و محلی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در مرکز شهر تالقان برگزار شد.

در این رقابت ها محمد نظر،وحید الله و احسان الله. . .

BACK TO NEWS