رقابت‌های تشویقی جودو میان ۱۰۰ تن در کابل آغاز شد

org2_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۲ - ۱۷:۳۸
رقابت‌های تشویقی جودو میان ۱۰۰ تن در کابل آغاز شد

رقابت‌های تشویقی جودو میان ۱۰۰تن ، از سوی فدراسیون ملی جودو در همکاری با ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور، به حضور رهبری این‌ فدراسیون، در جمنازیوم ورزشی جودو آغاز شد.

در این رقابت ها نوجوانان در کتگوری وزنی ۵۵ تا مثبت ۸۱ با هم رقابت می کنند.

این‌ رقابت ها به هدف رشد استعداد ها و بالا بردن ظرفیت فنی جودوکاران، به مدت دو روز برگزار می شود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۲:۴۹
Background image

پروان؛ برگزاری رقابت‌های آشی‌هاراکاراته با اشتراک ۲۸۰ ورزشکار در ولسوالی جبل السراج

رقابت‌های آشی‌هاراکاراته میان ورزشکاران ولایات کابل، غزنی، خوست، کاپیسا، بغلان، پنجشیر و پروان با اشتراک ۲۸۰ ورزشکار از سوی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۰:۲۱
Background image

تخار؛ برگزاری تورنمنت والیبال با اشتراک هشت تیم در ولسوالی اشکمش

تورنمنت یک روزه والیبال با اشتراک هشت تیم از طرف نمایندگی این رشته در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار در ولسوالی اشکمش برگزار گردید که با قهرمانی تیم استاد بصیر به پایان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۰:۱۹
Background image

نیمروز؛ تورنمنت فوتبال تحت نام صلح با قهرمانی تیم الهلال پایان یافت

تورنمنت فوتبال تحت نام صلح که در ولایت نیمروز شهر زرنج از طرف مسولین چمن ۷ نفره شهید محمد صادق با هماهنگی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت نیمروز میان ۱۶ تیم در چمن ۷ نفره برگزار شده بود. . .

BACK TO NEWS