نهمین دور مسابقات فوتسال میان ۴۸ تیم در ولسوالی قره باغ ولایت غزنی به پایان رسید

org_admin
جمعه ۱۴۰۴/۱۲/۱ - ۱۲:۵۹
نهمین دور مسابقات فوتسال میان ۴۸ تیم در ولسوالی قره باغ ولایت غزنی به پایان رسید

نهمین دور رقابت‌های فوتسال تحت عنوان جام هم‌بستگی قره باغ از طرف نمایندگی فدراسیون فوتبال ولایت غزنی با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت میان ۴۸ تیم که از یک ماه به اینسو ادامه داشت، با قهرمانی تیم حصار نای خاتمه یافت.

دیدار نهایی این پیکارها با رویا رویی تیم‌های حصار نای و تیم اصغیر صورت گرفت، که در نتیجه تیم حصار نای با تفاوت ۱ـ۲ گول تیم حریف را شکست داده و قهرمانی را از آن خود نمود، در همین حال تیم اصغیر نیز به مقام نائب قهرمانی دست یافت.

هدف از برگزاری این مسابقات ایجاد وحدت و همدلی میان جوانان و ورزشکاران و دوری آنها از مواد مخدر عنوان گردیده است، که در پایان برای تیم‌های برنده و ورزشکاران برتر تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۱:۵۸
Background image

برگزاری مسابقات محلی سنگیرگ در منطقه زردگلان ولسوالی کجران، ولایت دایکندی

رقابتهای ورزش محلی سنگیرگ (سنگنشان) با حضور شش تیم از مناطق مختلف ولسوالی کجران، از طرف آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی برگزار شد.

این مسابقات در رده سنی بزرگسالان و با هدف احیای. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۱:۵۶
Background image

پایان رقابت‌های جام تابستانی فوتسال میان هشت تیم در بغلان

رقابت‌های فوتسال زیر نام جام تابستانی انستیتوت علوم صحی وزیری میان هشت تیم که ۱۰ روز پیش از سوی این نهاد در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان، در جمنازیوم ورزشی شهر پلخمری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۱:۵۴
Background image

مسابقات کورش با اشتراک ۱۰۰ ورزشکار در مرکز ولایت جوزجان برگزار گردید

رقابت‌های کورش از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان میان ۱۰۰ ورزشکار از مربوطات مرکز و ولسوالی‌های این ولایت برای مدت یک روز در مرکز دایر. . .

BACK TO NEWS