هرات؛ سیزدهمین دوره مسابقات انتخابی تیم ملی کشتی رستمی افغانستان در سبک کمربندی برگزار شد

org2_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۶:۱۵
هرات؛ سیزدهمین دوره مسابقات انتخابی تیم ملی کشتی رستمی افغانستان در سبک کمربندی برگزار شد

این رقابت ها از طرف فدراسیون ملی کشتی رستمی در همکاری با ریاست عمومی المپیک تربیت بدنی و ورزش و با میزبانی ولایت هرات در میدان پهلوانی مرحوم معلم عبدالغنی خلیل با حضور داشت محترم مفتی عبدالرحیم رحمانی رئیس تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات، ضیا دشتی رئیس فدراسیون کورش سامبو و کشتی محلی ، حاجی شریف احمد حیدری رئیس فدراسیون کشتی ولایت هرات، کمیسیون برگزاری این رقابت ها، ورزشکاران و هزاران تماشاچی به مدت دو روز برگزار شده بود.

در این مسابقات بیش از ۱۰۰ پهلوان از وزن ۶۰ کیلوگرام الی مثبت ۱۰۰ کیلوگرام از ولایات فراه، هرات، بادغیس، فاریاب، ارزگان، نیمروز، دایکندی، زابل، کندهار و هلمند اشتراک داشتند.

گفتنی است در اخیر از ورزشکاران شرکت ۱۳ تن از توانستند عضویت تیم ملی افغانستان را کسب نمودند.

در پایان، رتبه‌بندی بین ولایات تیم پهلوانی ولایت هرات مقام اول، ولایت فراه مقام دوم و ولایت بادغیس مقام سوم را توانستند از آن خود نمایند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۲۰:۴۷
Background image

غزنی؛ مسابقات گروپ A فوتبال میان ۱۶ تیم‌ در قریه مریانی ولسوالی گیلان آغاز شد

مسابقات گروپ A فوتبال میان ١۶ تیم‌ در قریه مریانی ولسوالی گیلان ولایت غزنی از طرف مدیریت ورزشی این ولسوالی با هماهنگی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی برای یک ماه آغاز شد.

در بازی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۲۰:۴۶
Background image

بامیان؛ رقابت های سنوکر میان ۲۰ ورزشکار به پایان رسید

مسابقات سنوکر میان ۲۰ ورزشکار از سوی نمایندگی فدراسیون متذکره در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش بامیان برگزار شده بود به پایان رسید.

در این مسابقات ورزشکاران در کتگوری سنی مختلف. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۱۶:۵
Background image

مسابقات والیبال با اشتراک ۲۰ تیم در ولسوالی جاغوری ولایت غزنی آغاز گردید

رقابت‌های والیبال قریه‌به‌قریه از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با هماهنگی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی با اشتراک ۲۰ تیم به‌مدت یک ماه در ولسوالی جاغوری این ولایت آغاز گردید.

در. . .

BACK TO NEWS