هلمند؛ رقابت‌های تپ‌بال کریکت میان ۱۰ تیم در ولسوالی مارجه به پایان رسید

org_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۸ - ۱۵:۶
هلمند؛ رقابت‌های تپ‌بال کریکت میان ۱۰ تیم در ولسوالی مارجه به پایان رسید

رقابت‌های تپ‌بال کریکت میان ۱۰ تیم که ۱۵ روز پیش از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت هلمند در ولسوالی مارجه این ولایت برگزار شده بود، با قهرمانی تیم حیدری اتلان به پایان رسید.

در بازی نهایی این رقابت‌ها، تیم حیدری اتلان از ۱۷۳ دوش هدف خود دفاع کرد و با تفاوت شش دوش، تیم همدرد ستور را شکست داد و قهرمانی را از آن خود کرد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۱۶:۵
Background image

مسابقات والیبال با اشتراک ۲۰ تیم در ولسوالی جاغوری ولایت غزنی آغاز گردید

رقابت‌های والیبال قریه‌به‌قریه از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با هماهنگی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی با اشتراک ۲۰ تیم به‌مدت یک ماه در ولسوالی جاغوری این ولایت آغاز گردید.

در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۱۶:۳
Background image

مسابقات جام حذفی فوتبال با اشتراک ۱۲ تیم در ولایت بادغیس آغاز گردید

رقابت‌های جام حذفی فوتبال تحت عنوان اخوت و برادری با اشتراک ۱۲ تیم از ولسوالی‌های جوند و تگاب عالم، از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بادغیس آغاز. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۱۶:۰
Background image

کندز؛ رقابت‌های فوتسال میان هشت تیم در ولسوالی امام صاحب پایان یافت

رقابت‌های فوتسال میان هشت تیم در ولسوالی امام صاحب ولایت کندز، که از سوی ریاست تربیت بدنی و ورزش این ولایت برگزار شده بود، با قهرمانی تیم سرخ‌میاشت به پایان رسید.

در دیدار نهایی این. . .

BACK TO NEWS