پایان رقابت‌های کرکت‌تیب‌بال میان ۲۰ تیم در کنر

org_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۹:۱۲
پایان رقابت‌های کرکت‌تیب‌بال میان ۲۰ تیم در کنر

رقابت‌های کرکت تیب بال میان ۲۰ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون ملی کرکت تیب بال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت کنر، در منطقه‌ای ساگی اسعد آباد به‌ قهرمانی تیم بازان ساگی به‌ پایان رسید.

دیدار پایانی این‌ رقابت ها میان تیم های ساگی بازان و ساگی تایگرز برگزار شد. قرعه بازی را تیم ساگی بازان برد و با انتخاب کردن توپ‌زنی در هشت آور معین با به دست دادن دو ویکت ۱۸۲ دوش کرد که در مقابل تیم ساگی تایگرز در تعقیب هدف حریف با از دست دادن نه ویکت ۶۰ دوش کرد و به تفاوت ۱۲۱ دوش بازینده مسابقه شد.

این رقابت ها به هدف تشویق جوانان به ورزش و اتحاد، به مدت ۲۰ روز برگزار شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۵:۱۸
Background image

لغمان؛ رقابتهای تیپ بال کرکت میان ۳۲ تیم در ولسوالی قرغیی به پایان رسید

نمایندگی فدراسیون کرکت تیپ بال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش لغمان رقابتهای این رشته میان ۳۲ تیم در ولسوالی قرغیی برگزار شده بود با قهرمانی تیم کمال پور به پایان رسید.

بازی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۵:۱۵
Background image

بامیان؛ مسابقات بسکتبال با اشتراک شش تیم با قهرمانی تیم خراسان به پایان رسید

رقابت‌های بسکتبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان میان شش تیم که از چندی به اینسو در مرکز این ولایت ادامه داشت، با قهرمانی تیم خراسان. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۵:۱۰
Background image

غزنی؛ مسابقات انتخابی دوش با اشتراک ۶۰ ورزشکار برگزار گردید

رقابت‌های انتخابی دوش از طرف نمایندگی فروش اتلتیک با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی میان ۶۰ ورزشکار برای مدت یک روز در فاصله ۱۵۰۰ متری در مرکز این ولایت دایر گردید.

در انجام. . .

BACK TO NEWS