کابل؛ مسابقات انتخابی طبما با اشتراک ۱۸۰ ورزشکار آغاز گردید

org_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۵ - ۱۶:۱۷
کابل؛ مسابقات انتخابی طبما با اشتراک ۱۸۰ ورزشکار آغاز گردید

رقابت‌های انتخابی طبمای شهر کابل از طرف فدراسیون ملی هنر های رزمی طبما با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کابل میان ۱۸۰ ورزشکار از شانزده کلب شهر کابل برای مدت دو روز آغاز گردید.

در این پیکارها ورزشکاران در کتگوری های سنی نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان با هم‌دیگر رقابت‌ خواهند نمود، که در انجام از میان ورزشکاران اشتراک کننده ۹۰ تن آنها برای تیم منتخب طبمای شهر کابل برگزیده خواهند شد.

مراسم افتتاحیه این مسابقات با اجرای نمایشات این رشته ورزشی و با حضور داشت مولوی عتیق الله خالد رئیس تربیت بدنی و ورزش ولایت کابل، مسئولین فدراسیون ملی طبما، ورزشکاران و شماری از علاقمندان این رشته صورت گرفت.

هدف از برگزاری این مسابقات انتخاب و شناسائی چهره های برتر برای عضویت در تیم منتخب طبمای ولایت کابل و بلند بردن سطح ظرفیت ورزشکاران عنوان گردیده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۵:۶
Background image

بلخ؛ مسابقات کورش با اشتراک ۱۰۰ ورزشکاردر شورتپه برگزار شد

رقابت‌های کورش با اشتراک ۱۰۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته درهمکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ ، در ولسوالی شورتپه برگزار شد.

در این رقابت ها ۲۰ بازی مساوی و ۳۰ تن. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۳:۱۳
Background image

بلخ؛ مسابقات کورش با اشتراک ۶۰ ورزشکاردر ولسوالی کلدار برگزار شد

رقابت‌های کورش با اشتراک ۶۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته درهمکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ ، در شهرک حیرتان ٰولسوالی کلدار برگزار شد.

در این رقابت ها ۱۰ بازی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۱:۴۵
Background image

بلخ؛ مسابقات کورش با اشتراک ۸۰ ورزشکار در ولسوالی بلخ برگزار شد

رقابت‌های کورش با اشتراک ۸۰ تن از سوی مسؤل ورزشی ولسوالی بلخ درهمکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ ، در ولسوالی بلخ برگزار شد.

در این رقابت ها ۱۰ بازی مساوی و ۳۰ تن حریفان خود. . .

BACK TO NEWS