کندز؛ رقابتهای والیبال با اشتراک ۱۳ تیم در ولسوالی کلباد به پایان رسید

org_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳۰ - ۱۱:۸
کندز؛ رقابتهای والیبال با اشتراک ۱۳ تیم در ولسوالی کلباد به پایان رسید

رقابتهای والیبال با اشتراک ۱۳ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون والیبال و کمیته ورزشی ولسوالی کلباد در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز، در ولسوالی کلباد به‌ پایان رسید.

دیدار پایانی این‌ رقابت ها میان تیم های کول‌دامان و شهروندان برگزار شد که در نتیجه؛ تین کول‌دامان به تفاوت ۱۵ ـ ۵ امتیاز پیشی گرفت و قهرمان شد.

این رقابت ها به هدف تفریح سالم و تشویق جوانان، به مدت یک روز برگزار شد.

در پایان از سوی برگزار کنندگان به تیم قهرمان جام قهرمانی و به‌ بازیکنان برتر جوایز ورزشی اهدا شدند

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۷:۴۹
Background image

مسابقات انتخابی آب‌بازی زون مرکز با اشتراک ۶۰ ورزشکار در کابل آغاز شد

رقابت‌های انتخابی آب‌بازی زون مرکز با اشتراک ۶۰ ورزشکار از شش ولایت کشور، از سوی فدراسیون ملی ورزش‌های آبی و با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کابل، در چهار سبک و برای یک روز در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۷:۴۶
Background image

لوگر؛ آغاز رقابت های فوتبال با اشتراک ۱۰ تیم در ولسوالی برکی برک

رقابت های فوتبال زیر نام جام ش.هید فات.ح کاروان با اشتراک ۱۰ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت لوگر، در ولسوالی برکی برک آغاز شد.

در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۷:۴۳
Background image

پروان؛ برگزاری رقابت های فوتسال با حضور ۴ تیم در ولسوالی جبل السراج

رقابت های فوتسال با حضور ۴ تیم از سوی مدیریت ورزشی ولسوالی جبل السراج در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پروان، در ولسوالی جبل السراج برگزار شد.

در فینال این رقابت ها تیم اتحاد. . .

BACK TO NEWS